Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2022 17:39
Čas čtení 0:43
Eduard Starkbauer

Travis Scott se objevil na afterparty festivalu Coachella. Překvapenému publiku nabídl minikoncert a vyzkoušel si i roli DJe

Travis Scott se objevil na afterparty festivalu Coachella. Překvapenému publiku nabídl minikoncert a vyzkoušel si i roli DJe
Zdroj: Getty Images/Rick Kern
HUDBA RAP TRAVIS SCOTT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Travis Scott nemohl vystoupit na Coachelle. Vynahradil si to na afterparty. Během jeho vystoupení na festivalu Astroworld zemřelo 10 lidí. Raper čelí žalobě za nedbalost.

Travis Scott, který čelí žalobě poté, co na jeho festivalu Astroworld zahynulo 10 návštěvníků, na letošním festivalu Coachella nevystoupil. Část svých fanoušků ale překvapil improvizovaným vystoupením na afterparty v luxusním klubu Bootsy Bellows.

Podle TMZ předvedl Travis Scott nad ránem krátký set s pěticí písní. Podobný kousek udělal i v předvečer Oscarů. Partner Kylie Jenner se za djský pult dostal kolem 3:00 ráno. Podle účastníků párty bylo rapperovo vystoupení výrazně klidnější, než má ve zvyku a na chvíli si během něj dokonce vyzkoušel i ovládání djského náčiní. Podle Complexu relativně malé publikum rappera přijalo s nadšením a show si užilo. 

Z programu jednoho z nejprestižnějších amerických hudebních festivalů Coachella houstonského rapera organizátoři odstranili v důsledku neštěstí, k němuž došlo na jeho festivalu v listopadu 2021. Online petice, která požadovala jeho vynechání z line-upu festivalu z důvodu „nedbalosti a čiré neúcty k lidskému životu“, získala 70 000 podpisů. 

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Travis Scott a eventová organizace Live Nation dnes čelí jediné žalobě, která spojila 400 individuálních žalob od účastníků festivalu Astroworld a jejich blízkých, kteří organizátory viní z nedbalosti a žádají po nich miliardy dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse