Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2022 18:09
Čas čtení 0:31
Jakub Paulík

VIDEO: Logan Paul vrazil známemu youtuberovi. Dvojica skúšala výzvu známu ako „body shot challenge“

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Paulov oponent ranu celkom ustál.

Youtuber Logan Paul na svojom Instagrame nedávno zverejnil video, v ktorom sa spoločne s ďalším influencerom Jeffom Wittekom podujal na takzvaný „body shot challenge“. Wittek pred Paulovým úderom zaťal brušné svalstvo a očakával, kedy schytá pravačkou.

Doporučeno
Influenceři a jejich přepychové domy. Fontána s punčem nebo čtyřpatrový „party house“ Influenceři a jejich přepychové domy. Fontána s punčem nebo čtyřpatrový „party house“ 18. dubna 2022 12:30

Po zásahu síce skríkol, no ľudia v komentároch sa nazdávajú, že slávny youtuber Logan Paul nedal do svojej rany všetko, aby svojho kolegu šetril. Logan Paul si body shot challenge vyskúšal už pred tromi rokmi, keď sa stal terčom profesionálneho boxera Ryana Garciu. Ten youtubera zložil po niekoľkých ranách na zem.

Logan Paul je okrem svojich videí na Youtube známy aj pre amatérsku boxerskú kariéru. Naposledy zápasil v júni 2021 proti Floydovi Mayweatherovi. Nedávno si však užil svoju debutovú šou na Wrestlemanii, kde sa s najdrahšou Pokémon kartou na svete postavil proti Reyovi Mysteriovi a jeho synovi Dominikovi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TheBreadBatch (@thebreadbatchtbb)

Domů
Sdílet
Diskuse