Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2022 20:20
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

ASAP Rocky byl zadržen, podle TMZ má prsty v přestřelce

ASAP Rocky byl zadržen, podle TMZ má prsty v přestřelce
Zdroj: Getty Images/Andrew Chin/Contributor
NEWS ASAP ROCKY
Uložit Uložené

33letý rapper byl zadržen v souvislosti s incidentem z listopadu 2021. Policie ho odvedla v poutech po návratu z Barbadosu, kam vycestoval s přítelkyní Rihannou.

Amerického rappera ASAP Rockyho zadržela policie ve středu v Los Angeles na základě obvinění z napadení, informuje portál TMZ, podle kterého se interpret zúčastnil přestřelky, která neměla smrtelné následky.

Místní policie o střelbě informovala už v listopadu 2021. Podle informací od příslušných úřadů rapper a dva další muži z místa činu uprchli krátce po přestřelce. 

Podle The New York Times Rockyho policie zadržela bezprostředně poté, co přistál na letišti v Los Angeles, když se vracel z Barbadosu, kam letěl s přítelkyní Rihannou. 

ASAP Rocky byl zadržen už v roce 2019 ve Švédsku, když se zapojil do potyčky s agresivními muži, kteří pravděpodobně cíleně vyvolávali konflikt. Nakonec ho uznali vinným, ​​ale po přibližně měsíci ve vazbě ho soud propustil na svobodu.

A$AP Rocky
Zdroj: Getty Images/Andrew Chin/Contributor
Mohlo by tě zajímat:
Jak se vyvíjely hranice Česka od roku 626 do současnosti? Video ukazuje rozpad a vznik území v průběhu let
Dva ruší vojáci oslavovali narozeniny svého „kolegy a kamaráda“ Adolfa Hitlera
Pražané si za plyn opět připlatí. V červnu se jim zdraží v průměru o třetinu
Domů
Sdílet
Diskuse