Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2022 14:02
Čas čtení 0:37
Adam Novosad

Onlyfans zablokovalo účty tvůrců z Ruska

Onlyfans zablokovalo účty tvůrců z Ruska
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris/volně k užití
NEWS ONLYFANS RUSKO VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Společnost uvedla, že ji k tomuto kroku přiměly komplikace s vyplácením plateb pro tvůrce v Rusku.

Společnost Onlyfans dočasně neumožní působit tvůrcům z Ruska na své platformě. Oblíbená platforma, na které většina tvůrců vydělává díky erotickému obsahu, tento krok vysvětlila platebními komplikacemi pro účty registrované v Ruské federaci, informuje Vice.

„Onlyfans je byznys zaměřený v první řadě na tvůrce. V posledních pár měsících jsme hledali několik způsobů, jak pokračovat v poskytování našich služeb tvůrcům postiženým válkou mezi Ruskem a Ukrajinou,“ uvádí společnost ve svém oficiálním vyjádření.

onlyfans
Zdroj: Onlyfans/propagační materiál/volně k užití

Aktuální zpřísnění platebních restrikcí mezi světovými zeměmi a Ruskem podle Onlyfans znamená, že platforma nedokáže „řádně sloužit naší ruské komunitě tvůrců“. Tyto komplikace budou mít podle společnosti za následek „dočasné suspendování účtů, kde jsou platby přijímány v Rusku“.

Krátce po vypuknutí války na Ukrajině přitom Onlyfans na chvíli zablokovalo ruským tvůrcům přístup ke své platformě, ale vzápětí přístup obnovilo.

Řada tvůrců z Ruska službu využívala ke zpoplatnění svého erotického obsahu, avšak není známo, jak po zavedení sankcí přijímali platby v uplynulých týdnech. Samotná společnost tyto otázky nekomentovala.

Zpět
Sdílet
Diskuse