Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
30. dubna 2022 10:30
Čas čtení 2:52
Richard Balog

Teniskové novinky od značek adidas, Puma či Vans, které dodají šťávu tvým outfitům

Teniskové novinky od značek adidas, Puma či Vans, které dodají šťávu tvým outfitům
Zdroj: Sneaker Freaker
MÓDA
Uložit Uložené

Online obchod Footshop je místo, ve kterém najdeš nejčerstvější novinky ze světa tenisek. Toto jsou provedení, která stojí za pozornost i koupi.

Stylové tenisky jsou základ každého outfitu a v případě, že hledáš nový pár do sbírky, pak jsi na správném místě. Vybrali jsme nejžhavější novinky z nabídky online obchodu Footshop, které jsou jako stvořené pro následující týdny a měsíce díky barevným provedením i lehkým materiálovým úpravám.

Bez jakýchkoli omáček se přesuneme k plejádě trendových tenisek, díky kterým povýšíš své každodenní outfity na nový level. Připrav se na retro modely ve svěžích barvách i futuristické linie od značek Adidas, Puma či Vans. Stačí si vybrat svého favorita.

Doporučeno
Letecké bundy, volné kalhoty i výrazné grafické potisky. Aktualizuj svůj šatník na jaro Letecké bundy, volné kalhoty i výrazné grafické potisky. Aktualizuj svůj šatník na jaro 23. dubna 2022 10:30

Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  1 959 Kč

Nevzpomínáme si na výběr nejzajímavějších párů tenisek, ve kterém by chyběly modely z dílen Vans. Tentokrát jsme se rozhodli pro čtveřici skateboardových krásek a jako první jsou k dispozici Authentic 44 DX v oranžové barvě s nápisy a logem ve tvaru evidenčních čísel na vozidlech. Cenově dostupné tenisky, ve kterých zvládneš jaro i letní festivaly.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  2 159 Kč

U siluety s názvem Authentic 44 DX zůstaneme díky tie-dye látkovému provedení v modro-zelených tónech. Netradiční novinka od značky Vans si získala naši pozornost a věříme, že zaujme i vás. Dokonalou kombinaci vytvoří se světlými džínami a volným bílým tričkem.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Lowland Comfycush (Serio Collection)  2 459 Kč

Předposlední model od značky Vans nepatří mezi nejvyhledávanější tenisky, ale vypadá skvěle a budeš jedinečný/jedinečná. Silueta Lowland Comfycush je kombinací skateboardové a lifestylové obuvi, kterou snadno sladíš na spoustu způsobů. Návrháři zahalili vrchní část do semiše a látky, ale hlavní výhodou tenisek je pohodlná stélka. Stále jsme v kategorii bot s cenovkou do 2 500 Kč.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low  2 499 Kč

Vedení značky Adidas Originals se soustředí na maximální využití potenciálu modelové řady Forum a výsledkem jsou tyto nízké, bílo-zelené krásky v koženém provedení. Ve své sbírce je má každá módní blogerka, známí rapeři a teď můžeš i ty. V nabídce online obchodu Footshop jsou dostupné v mužských i v ženských velikostech. Pozornost si zaslouží také bílo-modrá varianta s akční cenou.

Footshop
Zdroj: Footshop


Adidas Originals Nizza Bonega Mid 2 499 Kč

Tlusté podrážky jsou stále horkou záležitostí a ženským teniskám Adidas Originals Nizza Bonega Mid několik milimetrů navíc moc sluší. Návrhářský tým zahalil minimalistický model do prodyšného laťkového svršku se zdobením v bílé barvě, která vytváří kontrast se zlatými detaily a s vyšívanými barevnými listy na patě. Pokud hledáš vysoké tenisky do 2 500 Kč a netoužíš po dalším páru od značky Converse, jde o ideální volbu.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Bonega Mid 2 999 Kč

Návrháři uplatnili stejnou úpravu včetně motivu vyšívaných listů i v případě modelu Forum Mid a šlo o dobrou volbu, která stojí za pozornost i koupi. Prim hraje tlustá podrážka v kombinaci s jednoduchou barevnou paletou a popruhem se zapínáním na suchý zip. Cena je férová vzhledem k vzhledu, použitým materiálům a kvalitě zpracování.

Footshop
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Low x Butter Goods  3 499 Kč

Přesně takto má vypadat módní spolupráce, na kterou nezapomeneme za několik dní od spuštění prodeje. Vedení značky Puma spojilo síly s obchodem Butter Goods a výsledkem jsou atraktivní tenisky v retro stylu zahalené do barevné kombinace fialové, tyrkysové a starobílé. Šťavnatá novinka, kterou budeš milovat.

Footshop
Zdroj: Footshop

Asics HN2-S Problast  3 659 Kč

Plný počet bodů udělujeme i těmto futuristickým teniskám od značky Asics, které by se neztratily v šatníku žádné skandinávské blogerky. Model HN2-S Problast disponuje více komfortními technologiemi včetně mezipodešvu FLYTEFOAM™ či vložky OrthoLite® a vrchní část je zahalená do syntetických vláken a prodyšné textilie. Vliv návrháře Kika Kostadinova na japonskou značku obuvi je značný. K dispozici je také světlejší barevné provedení s přívlastkem Aquatic.

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Museum of Peace & Quiet  4 259 Kč

Tenisky s logem Vans za 4 259 Kč? Ano a hned ve dvou barevných provedeních. Návrhářský tým divize Vault vsadil na prémiové materiály a spolupráci se značkou Museum of Peace & Quiet s jedinečnou estetikou. Sběratelský kousek, jehož koupí neprohloupíš.

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Runner 4D Halo  10 999 Kč

Poslední pár v dnešním výběru nejzajímavějších teniskových novinek pochází od návrháře Yohjiho Yamamota, který vytvořil obuv pomocí nejnovějších technologií a výsledek ti vyrazí dech. Tenisky Y-3 Runner 4D Halo jsou krásné a jedinou překážkou při jejich koupi může být cena. Dokonalé dílo od japonského mistra, které se neztratí v žádné sbírce ani v ulicích velkoměst.

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a díky dostupným benefitům získej slevu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Doporučeno
Steve Harvey: 65letý moderátor a komik, který se obléká lépe než většina mladých lidí Steve Harvey: 65letý moderátor a komik, který se obléká lépe než většina mladých lidí 17. dubna 2022 13:30
Zpět
Sdílet
Diskuse