Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2022 21:58
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Chris Evans loví Ryana Goslinga. Akční film The Gray Man, který se točil i v Praze, je nejdražším snímkem od Netflixu

Chris Evans loví Ryana Goslinga. Akční film The Gray Man, který se točil i v Praze, je nejdražším snímkem od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

The Gray Man má na Netflixu premiéru už 22. července.

The Gray Man je dosud nejdražším filmem od Netflixu. Streamovací společnost Netflix údajně stojí 200 milionů dolarů. Natočili ho bratři Russoové, kteří dříve režírovali Avengers: Infinity War a Endgame. Jedná se o špionážní akční thriller odehrávající se v několika zemích včetně Česka. Hollywoodský štáb v Praze natáčel dlouhé období, o čemž svědčí i mnohé záběry z natáčení.

Doporučeno
Tip na seriál: Tokyo Vice od HBO Tip na seriál: Tokyo Vice od HBO 23. dubna 2022 11:30

Příběh je založen na románu Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní postavou je takzvaný Gray Man aka Court Gentry, bývalý agent CIA a nájemný vrah na volné noze. Hraje ho Ryan Gosling (La La Land). Proti němu se postaví další agent a jeho bývalý kolega Lloyd Hansen v podání Chrise Evanse (Captain America). Tvůrci doufají, že se z filmu stane úspěšná akční série.

Níže se můžeš podívat na nové obrázky z filmu. The Gray Man má totiž na Netflixu premiéru už 22. července, přičemž ve vybraných kinech v USA bude už od 15. července. Kromě Evanse a Goslinga si zahráli také Ana de Armas (James Bond: No Time To Die), Jessica Henwick (Matrix 4), Wagner Moura (Narcos) nebo Billy Bob Thornton (Fargo).

The Gray ManThe Gray ManThe Gray ManThe Gray Man
Zobrazit galerii
(5)
V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akčné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Domů
Sdílet
Diskuse