Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2022 7:21
Čas čtení 0:52
Tereza Šnajdrová

Policie pátrá po 63letém muži z Příbrami. Je zbaven svéprávnosti a má schizofrenii

Policie pátrá po 63letém muži z Příbrami. Je zbaven svéprávnosti a má schizofrenii
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Středočeští policisté pátrají po 63letém muži z Příbrami, který v úterý ráno odešel na rehabilitaci a domů se již nevrátil. Pohřešovaný je zbaven svéprávnosti a má schizofrenii.

Středočeští policisté vyhlásili pátrání po 63letém muži z Příbrami, který v úterý 3. května odešel v ranních hodinách na rehabilitaci na Polikliniku Ravak, avšak domů se již nevrátil. Hledaný má schizofrenii, je zbaven svéprávnosti a může být hlučný, píše Policie ČR.

Doporučeno
VIDEO: Miroslav Kalousek kritizoval demonstranty proti vládě a NATO přímo na jejich akci. „Nejste k ničemu, jste k smíchu,“ řekl VIDEO: Miroslav Kalousek kritizoval demonstranty proti vládě a NATO přímo na jejich akci. „Nejste k ničemu, jste k smíchu,“ řekl 3. května 2022 20:45

Hledáme 63letého Pavla Bystřického, který odešel dnešního dne (3. 5. 2022) kolem půl osmé ráno ze svého bydliště v Příbrami na Polikliniku Ravak v ulici Školní 57 na rehabilitaci. Domů se však již nevrátil. Pavel Bystřický je zbavený svéprávnosti a trpí schizofrenií. Dvakrát byl hospitalizován v psychiatrické léčebně v Dobřanech,“ uvedla tisková mluvčí Vlasta Suchánková.

Pohřešovaný je štíhlý, 162 cm vysoký, má prošedivělé vlasy a knír a chodí ve výrazném předklonu. Na sobě by měl mít modré rifle, bílé tričko, šedý svetr s modrými pruhy, modrozelenou prošívanou vestu a černé boty. 

Mobilní telefon u sebe nemá, pouze zhruba pětisetkorunovou hotovost. Pro okolí není nebezpečný, může být ale hlučný a mít výbušnou náladu. 63letý Pavel Bystřický, jehož zmizení oznámila matka, nebyl v minulosti nikdy pohřešován,“ dodala tisková mluvčí.

Pokud muže někde uvidíš, zkontaktuj policii na lince 158.

Domů
Sdílet
Diskuse