Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2022 16:32
Čas čtení 0:31
Jakub Paulík

Blizzard představil mobilní hru Warcraft. Čeká tě PvP i PvE a hrdinové Hordy či Aliance

Blizzard představil mobilní hru Warcraft. Čeká tě PvP i PvE a hrdinové Hordy či Aliance
Zdroj: Blizzard
TECH WORLD OF WARCRAFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fanoušci světa Warcraftu budou moci brázdit virtuálním světem i přes svůj mobil.

Společnost Blizzard oficiálním trailerem představila mobilní hru Warcraft Arclight Rumble. Podle videa půjde o akční strategii založenou na systému Tower Defense. Na jedné straně tedy budou stát přicházející hordy jednotek a na druhé straně je budou ničit obránci.

Podle The Verge si budou moci hráči zvolit jednoho z pěti hrdinů z Warcraft světa, který se stane vůdcem jejich vojsk. Hra umožní klasické PvE, ve kterém se postavíš proti bosům a získáš různé cennosti nebo PvP mód, při kterém můžeš hrát proti dalším hráčům.

Ze světa Warcraftu Blizzard nedávno oznámil nový datadisk Dragonflight, který rozšíří svět legendární MMORPG hry World of Warcraft. Přes Classic verzi si však hráči mohou aktuálně užívat prvního rozšíření The Burning Crusade. Už během roku 2022 vyjde i velmi populární datadisk Wrath of The Lich King.

Announce trailer

Gameplay

Domů
Sdílet
Diskuse