Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2022 9:30
Čas čtení 6:10
Martin Adam Pavlík

Amber Heard trpěla posttraumatickou stresovou poruchou v důsledku Deppova fyzického a sexuálního zneužívání, tvrdí psycholožka

Amber Heard trpěla posttraumatickou stresovou poruchou v důsledku Deppova fyzického a sexuálního zneužívání, tvrdí psycholožka
Zdroj: TASR/AP/Elizabeth Frantz/Pool
OSOBNOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP SEXUÁLNÍ NÁSILÍ
Uložit Uložené

Přečti si další novinky z ostře sledovaného soudního sporu mezi Johnnym Deppem a Amber Heard, který probíhá od 11. dubna v americké Virginii.

Jak jsme tě informovali minulý měsíc, Johnny Depp zkouší očistit své jméno podruhé, tentokrát však u amerického soudu ve Virginii. Svou exmanželku Amber Heard, se kterou se rozvedl v roce 2017, žaluje za urážku na cti a pomluvu. V případě, že herec vyhraje, mu bude Heard muset zaplatit 50 milionů dolarů.


V posledním článku o procesu, který jsme ti přinesli minulý týden, jsme shrnuli několik zásadních výpovědí, důkazů a informací. Mohl si v něm najít například video, jak Johnny Depp rozzuřeně křičí na exmanželku, rozbije sklenici a tříská kuchyňskou linkou, jak s nožem v ruce od Amber Heard chtěl, aby ho pořezala, nebo jak jí údajně dal „hlavičku“.

Amber Heard | Johnny Depp
Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool

Odhalili jsme také to, že herec James Franco se nakonec jako svědek před soudem neukáže, stejně jako šéf Tesly Elon Musk. Přiblížili jsme ti také svědectví psycholožky Shannon Curry. Vypověděla, že herečce diagnostikovala dvě poruchy osobnosti (hraniční poruchu osobnosti a histrionskou poruchu osobnosti).


Nemáš kapacitu na to, abys sám sledoval, co všechno se během těchto dní u soudu děje? Neměj obavy, soudní spor herecké dvojice pozorně sledujeme, proto ti přinášíme další rozsáhlý přehled, ve kterém najdeš vše, co potřebuješ vědět. Pokud chceš podpořit naši snahu, neváhej a přidej se do klubu Refresher+. I díky tomu ti budeme moci přinést více kvalitního obsahu.

Mnohonásobné napadení i sexuální zneužití

Zdá se ti, že se karta obrátila ve prospěch Johnnyho Deppa a násilnicí během jejich manželství byla právě Amber Heard? Nejbližší dny, respektive týdny tě mohou snadno přesvědčit o opaku.

Doporučeno
Odmítla si vzít muže, který ji znásilnil. Jako první se vymezila proti tradici i zákonu a pomohla změnit Itálii Odmítla si vzít muže, který ji znásilnil. Jako první se vymezila proti tradici i zákonu a pomohla změnit Itálii 16. ledna 2024 8:00

Zatímco dosud měl v procesu, který začal 11. dubna, před porotou hlavní slovo slavný herec a svědci navržení jeho právním týmem, nyní je na řadě jeho exmanželka. A už její první svědectví se neposlouchají snadno.


Pod přísahou totiž u soudu se slzami v očích prozradila několik šokujících detailů z jejich společného intimního života a obvinila Deppa z toho, že ji kromě mnohočetného fyzického napadení i sexuálně zneužil. Jak píše Variety, hercův tým v úterý ráno představil své poslední svědky. Následně právníci Amber Heard podali standardní návrh na zamítnutí žaloby, přičemž uvedli, že Deppovi právníci nepředložili dostatek podnětných důkazů.


Soudkyně Penney Azcarate však tento návrh zamítla a nechala tedy na porotě, aby vynesla verdikt teprve tehdy, až budou předloženy všechny důkazy a argumenty. Právníci Amber Heard budou mít nyní možnost naplno prezentovat svoji obhajobu, díky čemuž se konečně ke slovu dostává i samotná herečka. 

Ta ve středu poprvé vypovídala. Jak píše New York Post, ještě předtím stihla vyhodit svůj PR tým po přívalu ne zrovna nejlepších titulků v tisku. Ty se od začátku amerického procesu hromadí.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 114508 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Kolik měla Amber Heard poslat peněz na charitu a kolik nakonec poslala.
  • Proč Amber Heard vyhodila svůj PR tým.
  • Jak údajně Johnny Depp zneužil Amber Heard.
  • K jakým závěrům dospěla po vyšetření Amber Heard psycholožka Dawn Hughes.
  • Kdy údajně poprvé Johnny Depp udeřil Amber Heard a jak to probíhalo.
  • Co podle Amber Heard udělal Depp letušce během letu do Ruska.
  • Proč prý musela Deppova dcera utéct před otcem s Amber Heard helikoptérou.
  • Co údajně udělal Johnny Depp společnému psovi během jízdy autem.
Zpět
Sdílet
Diskuse