Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2022 20:26
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Režisér Thora 4: Christian Bale je nejlepší záporák, jakého kdy Marvel měl

Režisér Thora 4: Christian Bale je nejlepší záporák, jakého kdy Marvel měl
Zdroj: Marvel Comics/Warner Bros./Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY MARVEL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Thor: Love and Thunder uvidíme v kinech už v červenci.

Režisér Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit) si povídal s agenturou AP News a prozradil jí něco o filmu Thor: Love and Thunder, který v kinech uvidíme 7. července. Thor podle něj skutečně prochází něčím jako krizí středního věku. Hledá sám sebe a přemýšlí, jestli by vůbec měl být hrdinou. Informuje o tom portál Comingsoon.

Waititi zároveň řekl, že nový tým hrdinů složený z Korga, Valkyrie, Thora a Mighty Thora (ženský Thor v podání herečky Natalie Portman) je velmi zábavný, ale musí čelit velmi nebezpečnému nepříteli. Je jím Gorr the God Butcher, kterého hraje herec Christian Bale.

Podle Waititiho je to nejlepší záporák, jakého kdy marvelovské filmy měly. Pokud tomu tak je, znamenalo by to, že je ještě lepší než Thanos. Pokud tvůrci skutečně překonali Thanose, máme se na co těšit. Gorr je rozzlobený na bohy, kteří nezabránili zabití jeho rodiny. Rozhodne se je tedy všechny do jednoho zabít. Alespoň tak tomu bylo v komiksech. 

Domů
Sdílet
Diskuse