Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2022 18:47
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Viggo Mortensen a Kristen Stewart v drsném hororu experimentují s lidským tělem

Viggo Mortensen a Kristen Stewart v drsném hororu experimentují s lidským tělem
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Režisér David Cronenberg přináší třetí spolupráci s charismatickým Viggem Mortensenem.

Ve sci-fi hororu Crimes of the Future se podíváme do budoucnosti, ze které bude diváky dozajista mrazit. Jednu z hlavních postav, umělce Saula Tensera, ztvárnil Viggo Mortensen, známý především jako Aragorn z Pána prstenů. Ve filmu bude vystupovat v roli tajemného muže, z jehož těla vyrůstají lidské orgány.

Doporučeno
Vysvětlujeme poslední část Moon Knighta a potitulkovou scénu. Změnil seriál nějak svět Marvelu? Vysvětlujeme poslední část Moon Knighta a potitulkovou scénu. Změnil seriál nějak svět Marvelu? 5. května 2022 8:30

Další důležité postavy si ve filmu zahrály Kristen Stewart i Léa Seydoux, kterou jsi mohl v loňském roce vidět v posledním Jamesi Bondu No Time to Die. Obě ženy budou určitým způsobem zapojeny do bizarní subkultury, jejíž cíle nám nejsou známy. Experimentování s lidským tělem zobrazené ve filmu může některé diváky už z traileru odradit, ale hororoví nadšenci se na novinku Davida Cronenberga budou o to víc těšit.

Ve filmu si dále zahráli herci jako Scott Speedman, Tanaya Beatty, Don McKellar, Giorgos Karamihos či Lihi Kornowski. Francouzská premiéra je v kinech plánována na 25. května 2022 a v USA film uvidí v červnu. Film se bude také promítat na slavném festivalu v Cannes. Česká premiéra není zatím určena. Cronenberg si ale podle upoutávky dal pořádně záležet na tom, aby citlivější diváci do konce promítání v kině vůbec nevydrželi.

Domů
Sdílet
Diskuse