Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. května 2022 19:28
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Kendrick Lamar je zpátky. Ve videu má deepfake Kanyeho Westa i Willa Smitha

HUDBA KENDRICK LAMAR RAP
Uložit Uložené

Půjde o poslední projekt, který legendární raper vydá pod domovským vydavatelstvím Top Dawg Entertainment.

Kendrick Lamar se po pěti letech připomíná novým albem s názvem Mr. Morale & The Big Steppers, které spatří světlo světa již v pátek nad ránem. Fanoušci se ještě předtím dočkali i nového videoklipu, který naznačuje, že se máme na co těšit.

Novinka The Heart Part 5 dostává také jednoduchý videoklip, ve kterém Kendrick Lamar stojí před tmavým bordó plátnem a postupně se díky deepfake technologii jeho tvář mění například na O.J. Simpsona, Kanyeho Westa, Jussieho Smolletta, Willa Smitha, Kobeho Bryanta a Nipsey Husslea.

Kendrick Lamar
Zdroj: UMG

Kendrick si již tradičně přisvojil sociální témata a skladba The Heart Part 5 v sobě nese odkazy týkající se chybějící empatie a mezilidského pochopení, ale i přetrvávajícího rasismu a chudoby.

Kendrick Lamar se naposledy o slovo přihlásil s projektem DAMN v roce 2017. Získal za něj nejen řadu prestižních hudebních ocenění, ale i Pulitzerovu cenu.

 

Mr. Morale & The Big Steppers bude posledním albem Kendricka Lamara pod vydavatelstvím Top Dawg Entertainment, ve kterém vyrostl.

Domů
Sdílet
Diskuse