Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2022 18:30
Čas čtení 3:44
Richard Balog

Toto jsou nejlepší cestovní tašky na festival i do 5hvězdičkového hotelu

Toto jsou nejlepší cestovní tašky na festival i do 5hvězdičkového hotelu
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Záleží jen na tobě, zda sáhneš po nezničitelné variantě od značky The North Face nebo si dopřeješ luxus v podobě ikonické tašky s monogramem Louis Vuitton.

Skvělá taška by měla splňovat několik atributů včetně dostatku prostoru, zajímavého vzhledu a odolnosti, díky které přežije minimálně platnost tvého pasu. Kvalitní cestovní tašku by ti měli závidět ostatní spolucestující, ale i přátelé na festivalu nebo na dovolené, a proto bys neměl/a podceňovat její výběr.

Nejlepší tašky jsou vyrobené z kůže, která dokonale ochrání tvou výbavu a časem získá jedinečnou patinu. V tomto případě musíš počítat s vyššími cenami. Proto nás těší, že v současnosti najdeš na trhu také zajímavé alternativy ze syntetických tkanin a látek, které splňují přísné standardy. Bonusem je, že vypadají stylově a ušetříš tisíce korun. V případě, že si nedopřeješ model z dílen módních domů.

Toto jsou nejzajímavější cestovní tašky na prodloužený víkend, na festival, ale také do 5hvězdičkového hotelu.

Pokud hledáš tipy na designérské kusy zavazadel včetně podpalubních kufrů či batohů, zkontroluj článek s nejlepšími modely od výrobců jako Goyard, Moynat, Rimowa nebo Globe-Trotter.

Rains Weekend Bag

Cenově nejdostupnější cestovní taška v dnešním výběru, která se kvalitou vyrovná i dražším modelům od známých značek. Takto bychom popsali produkt od skandinávského výrobce Rains.

Nadčasový společník do posilovny, na festival, ale i na víkend u rodičů má jednu hlavní přihrádku, popruhové rukojeti pro přenášení, odnímatelný ramenní popruh a nastavitelné posuvné přezky na bocích. Model s jednoduchým názvem Weekend Bag je vyroben z voděodolné tkaniny s matnou povrchovou úpravou. Vodní sloupec je 8 000 milimetrů a taška má objem 37 litrů. Cena je příjemných 1 780 Kč.

Rains
Zdroj: Zalando

The North Face Base Camp Duffel 

Nezáleží na tom, jestli plánuješ cestu na pláž nebo do Nepálu, cestovní taška Base Camp Duffel značky The North Face je přizpůsobena do jakýchkoli podmínek. Voděodolný model je vyroben z balistického nylonu, díky čemuž je ultralehký a zároveň poskytuje dostatečný prostor pro oblečení.

K dispozici je ve více velikostech a ve spoustě barevných provedení. My doporučujeme variantu s označením Medium, která má objem 71 litrů a jedná se o ideální volbu pro prodloužený pobyt. Díky inteligentním prvkům, jako je například boční kapsa určená k oddělení špinavého prádla či obuvi, osloví i náročné turisty. Cena je kolem 3 600 Kč.

The North Face
Zdroj: Zalando

Horizn Studios SoFo Weekender Bag 

Německá preciznost a technologická vyspělost v kombinaci s nadčasovým designem, který neomrzí ani po 10 letech. Tak jsme popsali zavazadla od značky Horizn Studios ve zvláštním článku před přibližně dvěma lety a platí to dodnes.

Cestovní taška SoFo Weekender ve střední velikosti je lehká, má voděodolnou povrchovou úpravu a objem 32 litrů, což je adekvátní prostor pro všechny potřebné věci. Cena je přímo úměrná kvalitě materiálů a představuje částku 5 600 Kč. Z našeho pohledu jde o zlatou střední cestu, kterou neprohloupíš.

Horizn Studios
Zdroj: Zalando

WANT Les Essentiels Hartsfield Nylon Tote Bag

Značka WANT Les Essentiels vyrábí doplňky pro moderní cestovatele a dobrodruhy od roku 2007. Každý model navrhují s ohledem na vzhled, respektive funkci, a je vyroben s péčí a se spoustou unikátních detailů.

Model Hartsfield je z kvalitního nylonu, který je dostatečně odolný k tomu, aby vydržel pravidelné cestování. Povrch tašky je upraven pomocí technologií, aby odpuzoval vodu. Pozitivně hodnotíme také rukojeti z prémiové hladké kůže a koženou nášivku s logem kanadské značky. Cena se v tomto případě zastavila na částce 10 000 Kč.

Want Les Essentiels
Zdroj: MR PORTER

A.P.C. Leather Weekend Bag 

Atelier A.P.C., který má pod taktovkou návrhář Jean Touitou, je zárukou kvality, ať už mluvíme o oblečení, obuvi, nebo o doplňcích včetně tašek. Pokud hledáš elegantní víkendová zavazadla, kožená varianta se stříbrným logem francouzské značky je ideální volbou.

Cestovní taška A.P.C. je vyrobena dle nejpřísnějších standardů. Má klasická horní držadla i nastavitelný popruh pro nošení křížem přes tělo. Vnitřek s keprovou podšívkou je prostorný a je vybaven přihrádkou na dokumenty nebo jiné drobnosti. Tvoje může být za 13 300 Kč a můžeš si být jistý/á, že bude oblíbeným společníkem.

A.P.C.
Zdroj: MR PORTER

Mismo Mega Leather-Trimmed Nylon Holdall

Pokud preferuješ cestovní tašku ze syntetických tkanin s elegantním vzhledem, řešením může být tento nadčasový tmavě modrý model od značky Mismo. Tým návrhářů kolem dvojice dánských zakladatelů zkombinoval voděodolné nylonové tělo s koženými popruhy, respektive s rukojetí, a výsledek je skvělý.

V online obchodě MR PORTER je tato cestovní taška s přívlastkem Mega dostupná ve dvou barevných provedeních za cenu 14 500 Kč. S tímto kusem zavazadel budeš v centru pozornosti na letišti i v 5hvězdičkovém hotelu.

Mismo
Zdroj: MR PORTER

Porter-Yoshida & Co. Tanker Padded Nylon Duffle Bag

Plný počet bodů udělujeme obrovské cestovní tašce od značky Porter-Yoshida & Co., do které pohodlně sbalíš celou rodinu. Zavazadlo má na délku 67 centimetrů. Japonští návrháři vsadili na minimalismus v kombinaci s prémiovými materiály.

Společnost s 60letou historií je známá vysokými standardy, které uplatňuje při výrobě výhradně v domácích továrnách. Model v tmavě modré barvě je z odolného vodu odpuzujícího nylonu, má spoustu přihrádek i úložných prostorů pro uchování věcí v bezpečí. Rozepíná se do tří čtvrtin pro snadný přístup. Cena za tento cestovní „tanker“ je 22 650 Kč.

Porter-Yoshida & Co.
Zdroj: MR PORTER

Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55

Dokážeš si představit výběr nejlepších cestovních tašek bez modelu Keepall od módního domu Louis Vuitton? My ne, a proto jsme závěr článku věnovali ikonickému zavazadlu s monogramem, který zná každý. Tato klasika bude v kurzu navždy.

Cestovní taška Keepall ztělesňuje ducha moderního cestování od roku 1930. Je lehká, pružná a vždy připravená k okamžitému odchodu z bodu A do bodu B. Velikost tašky je přímo úměrná množství zavazadel, které člověk potřebuje k týdennímu pobytu v hotelovém zařízení.

Model Keepall Bandoulière 55 je dostupný ve více barevných provedeních za cenu 47 000 Kč. Nejbližší prodejna Louis Vuitton je ve Vídni, respektive v Budapešti. Pokud máš neomezený finanční rozpočet, lepší cestovní tašku nenajdeš.

Louis Vuitton
Zdroj: Louis Vuitton
Čestné uznání a tvou pozornost si kromě výše zmíněných cestovních tašek zaslouží také produkty od značek Patagonia, Sealand Gear, Álvaro, Gucci, Bottega Veneta nebo Valextra
Doporučeno
Výrazné barvy a robustní vzhled. PUMA představuje tenisky Kosmo Rider, které nosí Dixie D'Amelio Výrazné barvy a robustní vzhled. PUMA představuje tenisky Kosmo Rider, které nosí Dixie D'Amelio 10. května 2022 11:00
Zpět
Sdílet
Diskuse