Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2022 21:52
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Video ze zákulisí Batmana ukazuje zajímavé způsoby natáčení. Jak vznikala honička v Batmobilu?

Video ze zákulisí Batmana ukazuje zajímavé způsoby natáčení. Jak vznikala honička v Batmobilu?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

HBO vydalo čtyřminutové video, ve kterém odhaluje proces natáčení snímku The Batman.

Streamovací služba HBO Max vydala čtyřminutové video zobrazující natáčení komiksového filmu The Batman, který měl kinopremiéru v březnu 2022. Tvůrci filmu nám ve videu ukazují, jak se natáčely některé scény. Uvidíš v něm několik překvapení, jako například způsob, jakým natáčeli automobilovou honičku mezi Penguinem a Batmanem.

Doporučeno
10 nejlepších hororů z lesa. Masožravý virus i šílení sektáři 10 nejlepších hororů z lesa. Masožravý virus i šílení sektáři 8. května 2022 14:30

Ve filmu to neuvidíš, ale tvůrci na skutečné cestě s auty mnoho záběrů nenatočili. Naučné byly také záběry z tvorby pozadí a velkých budov v Gothamu, které se často tvoří pomocí digitálních obrazovek.

Díky tomu tvůrci například nemusí spěchat natočit scénu, aby nezmeškali západ slunce. Mohou si jej vytvořit kdykoli, takže nejsou v časové tísni. Doporučujeme podívat se na celé video, které ti o natáčení hollywoodských blockbusterů prozradí zajímavé věci.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé kriminálni a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a komedií Adama Sandlera
Domů
Sdílet
Diskuse