Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2022 9:54
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš TASR

Matovič nechce zaplatiť pokutu za porušenie opatrení: Dokument má veľa strán, odvolám sa

NEWS
Uložit Uložené

Predseda OĽaNO Igor Matovič sa odvolá, 250-eurovú pokutu zatiaľ nezaplatí.

Minister financií a líder OĽaNO Igor Matovič zatiaľ nezaplatil pokutu 250 eur za nedodržiavanie protipandemických opatrení, ktorú mu udelil Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava. V prípade sa plánuje odvolať. Uviedol to v stredu po tlačovej konferencii.


„Nie, nezaplatil som, lebo som si to ešte poriadne neprečítal, ale viem, že mi nejaký prípis prišiel. Bolo tam tuším do 14 alebo 30 dní sa odvolať, takže určite sa odvolám a budem chcieť vedieť argumenty,“ reagoval Matovič. Povedal, že dokument mal veľa strán a musí si ho poriadne prečítať, odvolať sa však plánuje tak či tak.


„Zároveň sa budem pýtať, koľko pokút vymerali Robertovi Ficovi a podobným ľuďom, o ktorých vieme, že opakovane verejne porušovali pravidlá,“ doplnil.

Igor Matovič podľa RÚVZ porušil pandemické opatrenia opakovane. „Zo strany RÚVZ Bratislava bola Igorovi Matovičovi uložená za viacero porušení protiepidemických opatrení pokuta,“ povedala hovorkyňa.

Známy je prípad, keď nemal respirátor počas tlačovky na Úrade vlády SR, ale ani na svadbe

Domů
Sdílet
Diskuse