Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2022 10:00
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Britney Spears oznámila, že přišla o nenarozené dítě

Britney Spears oznámila, že přišla o nenarozené dítě
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin
NEWS BRITNEY SPEARS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zpěvačka Britney Spears začátkem dubna oznámila celému světu, že se svým partnerem Samem Asgharim čeká dítě. O to však nyní přišla, ale snu mít velkou rodinu se prý nevzdá.

Populární zpěvačka Britney Spears začátkem dubna na Instagramu oznámila, že se svým snoubencem a osobním trenérem Samem Asgharim čeká dítě. O nenarozeného potomka bohužel přišla, ale snu o velké rodině se prý nevzdá. „I nadále se budeme snažit, abychom rozšířili naši krásnou rodinu,“ napsala zpěvačka na Instagramu. O smutné události informuje i BBC.

Doporučeno
Eurovize 2022: Vítězem se stala ukrajinská skupina Kalush Orchestra, Dominika Hašková s We Are Domi obsadila 22. místo Eurovize 2022: Vítězem se stala ukrajinská skupina Kalush Orchestra, Dominika Hašková s We Are Domi obsadila 22. místo 15. května 2022 8:25

Popová ikona v dubnu prozradila, že spolu se svým snoubencem Samem Asgharim čeká prvního společného potomka. Britney Spears má již dva syny, jejichž otcem je její bývalý manžel Kevin Federline, a další ratolest si až donedávna pořídit nemohla. Její otec nad ní totiž držel zákonné opatrovnictví, a zpěvačka tak nemohla svobodně rozhodovat o své lékařské péči, včetně odebrání nitroděložního tělíska.

Jen krátce poté, co soud ukončil opatrovnictví, které nad zpěvačkou po dobu 13 let držel její otec, Britney otěhotněla.

Nyní však na svém Instagramu napsala, že o „zázračné dítě“ přišla. „S nejhlubším zármutkem musíme oznámit, že jsme ztratili naše zázračné dítě. Je to zničující období pro každého rodiče. Možná jsme měli s oznámením počkat do pozdějších měsíců, ale byli jsme příliš nadšení, že se můžeme podělit o dobré zprávy,“ uvedla Britney Spears.

„Naše vzájemná láska je naší silou. I nadále se budeme snažit, abychom rozšířili naši krásnou rodinu,“ dodala v závěru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Domů
Sdílet
Diskuse