Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2022 8:09
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Sleduj trailer na 3. sérii The Boys. Butcher získá superschopnosti jako Homelander a ukazuje se také agresivní, vraždící hrdina

Sleduj trailer na 3. sérii The Boys. Butcher získá superschopnosti jako Homelander a ukazuje se také agresivní, vraždící hrdina
Zdroj: Amazon Prime
FILMY A SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Amazon Prime vydává první záběry ke 3. sérii seriálu The Boys. Odhaluje významné části příběhu a nové postavy.

Streamovací služba Amazon Prime Video vydala vůbec první oficiální trailer na třetí sérii seriálu The Boys o superhrdinech. Jenže tohle není žádný Superman, Batman či Captain America. Hrdiny v tomto světě často ovládají velké firmy a oni se postupně stávají jen marketingovými esy v rukávech firem a v horším případě zabijáky a sociopaty.

Doporučeno
Roman Polański: Talentovaný režisér, jehož filmovou tvorbu zastínily sexuální skandály Roman Polański: Talentovaný režisér, jehož filmovou tvorbu zastínily sexuální skandály 16. května 2022 7:00

Třetí série se začne vysílat 3. června, kdy vyjdou najednou první tři epizody, a následně uvidíme každý pátek novou. Celkem jich bude osm. Jak můžeš vidět v traileru níže, od konce druhé série uběhl už rok. Homelander se snaží napravit si reputaci, Billy Butcher seká dobrotu a Hughie se snaží zničit společnost Vought stojící za superhrdiny, aniž by při tom někoho zabíjel.

Zjistí však, že je to nemožné, a tak se parta zabijáků superhrdinů opět spojí, akorát s většími možnostmi. Záhadná postava nabídne Butcherovi látku, která mu na 24 hodin dodá superschopnosti a on díky ní začne zabíjet všechny své nepřátele.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé kriminálni a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a komedií Adama Sandlera
Domů
Sdílet
Diskuse