Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2022 6:29
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Chris Hemsworth v novém filmu od Netflixu ztvární vědce, který testuje na vězních experimentální drogy

Chris Hemsworth v novém filmu od Netflixu ztvární vědce, který testuje na vězních experimentální drogy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX NOVÉ FILMY NA NETFLIXU ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sleduj první trailer na film Spiderhead. Novinka od Netflixu dorazí už v létě.

Netflix vydal první oficiální trailer na sci-fi drama Spiderhead. Děj snímku se odehrává v blízké budoucnosti, kdy mají vězni možnost účastnit se testování experimentálních drog, za což jim úřady na oplátku zkrátí trest. Hlavní postavou je vědec Steve, který drogy na lidech testuje bez jakýchkoli zábran.

Doporučeno
Roman Polański: Talentovaný režisér, jehož filmovou tvorbu zastínily sexuální skandály Roman Polański: Talentovaný režisér, jehož filmovou tvorbu zastínily sexuální skandály 16. května 2022 7:00

Nevadí mu, že je přitom ohrožuje. Důležité jsou pro něj výsledky, a tedy ovládání emocí a konání druhých lidí. Díky drogám dokáže ve dvou cizích lidech vyvolat silné pouto, a dokonce i lásku, respektive dohnat je k vášnivému sexu.

Akční thriller natočil režisér Joseph Kosinski (Oblivion, Tron: Legacy, Top Gun: Maverick) a kromě Chrise Hemswortha v něm uvidíme také herce Milese Tellera či herečku Jurnee Smollett. Scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool). Film Spiderhead na Netflixu premiéruje 17. června.



V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akčné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Domů
Sdílet
Diskuse