Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Ecco
5. června 2022 13:00
Čas čtení 1:12
Sponzorovaný obsah

Chceš 150-eurovú poukážku od ECCO a tenisky zadarmo? Zapoj sa do tejto módnej výzvy

Chceš 150-eurovú poukážku od ECCO a tenisky zadarmo? Zapoj sa do tejto módnej výzvy
Zdroj: ECCO
REFRESHER
Uložit Uložené

Dva najlepšie outfity vyhrávajú.

Ak je móda tvojou veľkou vášňou, máme tu výzvu ako stvorenú pre teba. V spolupráci s ECCO vyhlasujeme súťaž o najlepší mužský a ženský outfit zladený s ich teniskami. Dva najlepšie outfity, ktoré vyhrajú v hlasovaní, odmeníme 150-eurovou poukážkou na nákup v ECCO. Čo treba splniť a ako sa môžeš zapojiť? 

Ako bude celá výzva fungovať: 

  • Prihlás sa do našej výzvy cez tento formulár. Prihlasovať sa môžeš do piatku 10. júna do 16.00 h. 
  • Zo všetkých prihlásených vyberieme šesť módnych nadšencov – troch mužov a tri ženy.
  • Dostaneš tenisky ECCO THERAP v tvojej veľkosti. Tvojou úlohou bude zladiť k nim zvyšné kúsky oblečenia, po skončení súťaže ti tenisky ostanú.
  • Pošleš nám fotku, kde ukážeš svoj módny vkus a ako si sa popasoval s kombinovaním ECCO topánok. 
  • Výsledné outfity zverejníme v článku na našom webe a čitatelia budú hlasovať za tie najlepšie.
  • Dva najlepšie outfity – jeden mužský a jeden ženský, ktoré vyhrajú v hlasovaní, získajú 150-eurovú poukážku na nákup v ECCO.  
ecco, tenisky, ECCO THERAP W
Zdroj: ECCO

Model ECCO THERAP ti dáva viacero možností, ako ich zladiť

Mužský aj ženský model tenisiek ECCO THERAP je svojím minimalistickým dizajnom s neprehliadnuteľnou štruktúrou materiálu ideálny na každodenné nosenie. A to nielen vďaka dizajnu, ale aj pohodliu, ktoré ti tenisky zabezpečia. Vďaka elastickému šnurovaniu sa ľahko obúvajú aj vyzúvajú a mäkká, ľahká medzipodošva ECCO PHORENE sa postará o komfort pri každom kroku. Technológia ECCO FLUIDFORM navyše tvaruje vnútro obuvi podľa tvojho chodidla, vďaka čomu sa ti teniska doslova prispôsobí. Dostupné sú v jednofarebných prevedeniach v neutrálnych farbách, ale aj v žiarivej limetkovej. 

ecco, tenisky
Zdroj: ECCO

Ukáž nám, ako dobre sa vyznáš v móde, že dokážeš vytvoriť originálne outfity a zladíš tieto tenisky najlepšie. Zapoj sa do našej výzvy a možno práve teba vyberieme, aby si nám predviedol outfit, kde hrajú hlavnú rolu tenisky ECCO THERAP. Chceme vidieť tvoj jedinečný štýl, ktorý púta pohľady a zbiera lajky. 

chcem sa zapojiť
Domů
Sdílet
Diskuse