Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister
23. května 2022 10:30
Čas čtení 0:36
Sponzorovaný obsah

Od telky dokáže vykrikovať každý. Otestovali sme, aké hokejové zručnosti majú Slováci

REFRESHER
Uložit Uložené

Pozri sa, ako to ide Slovákom s hokejkou v ruke.

Šajmo sa opäť vybral do ulíc. Tentoraz zisťoval, či sú Slováci zarytí fanúšikovia ľadového hokeja, a otestoval aj ich šikovnosť s hokejkou v rukách. To všetko v spolupráci s Jägermeisterom a ich ľadovo namrazeným, nekompromisne ostrým Scharfom. Boli aj strely do bránky náhodných okoloidúcich také ostré ako tento nápoj? 

Respondentom sme dali tri úlohy: streliť gól do bránky spoza čiary, spraviť slalom a streliť gól, pričom pri tretej úlohe sme im to skomplikovali tým, že sme postavili Šajma do bránky. Medaily sme pre nich nemali, veríme, že tie čakajú na náš hokejový tím. Odmenili sme ich však shotom Jägermeister Scharf, ktorý dokáže schladiť nielen emócie počas sledovania majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji.

To, či bol Šajmo dostatočne dobrý brankár alebo sme našli v uliciach Bratislavy nádejné hokejové talenty, už musíš posúdiť ty. Sleduj našu anketu a zisti, ako Slováci držia palce našim hokejistom, a skráť si čakanie na náš ďalší zápas. 

Domů
Sdílet
Diskuse