Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. května 2022 8:16
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Jihokorejský remake hitu Money Heist bude originální. Sleduj první trailer

Jihokorejský remake hitu Money Heist bude originální. Sleduj první trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Sleduj první trailer na jihokorejský remake seriálu Money Heist od Netflixu. Premiéra je naplánována na červen 2022.

Streamovací společnost Netflix odhalila první trailer na seriál Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Jedná se o jihokorejský remake španělského seriálu, který se na Netflixu stal obrovským hitem.

Báli jsme se, že remake bude obyčejnou kopírkou originálu, ale jihokorejští tvůrci pro seriál vymysleli originální děj a prostředí. Podnázev seriálu Joint Economic Area označuje významnou událost v dějinách Koreje. V seriálu se Jižní a Severní Korea spojí do jedné země, což otevře nové možnosti obchodu. Parta zlodějů se toho pokusí využít k zinscenování největší loupeže v historii.

Zdá se, že postavy budou mít podobná jména a osobnosti jako ve španělském seriálu, ale všechno ostatní bude zřejmě jiné. Yoo Ji-tae (Oldboy) si zahraje Profesora, Park Hae-soo (Squid Game) ztvární Berlin a Jun Jong-seo (Burning) bude Tokyo. Premiéra seriálu je na Netflixu naplánována na 24. červen 2022.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse