Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2022 16:32
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Kamala Khan je nejnovější marvelovská hrdinka, která bude pomáhat Captain Marvel. Komiksový seriál začíná již za 2 týdny

Kamala Khan je nejnovější marvelovská hrdinka, která bude pomáhat Captain Marvel. Komiksový seriál začíná již za 2 týdny
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Už za dva týdny začne streamovací platforma Disney+ vysílat nový komiksový seriál Ms. Marvel. Sleduj nejnovější trailer.

Už 8. června začne streamovací služba Disney+ vysílat seriál Ms. Marvel. Jde o nejnovější komiksovku od studia Marvel, tentokrát o teenagerce Kamale Khan, která získá nadpřirozené schopnosti. Marvel má s touto hrdinkou ještě velké plány, jelikož ji zakomponuje i do příběhu snímku The Marvels (pokračování Captain Marvel).

Více než dva týdny před premiérou první části si můžeme prohlédnout nový trailer, který divákům nabízí spoustu dosud nezveřejněných záběrů. V nich vidíme, jak Kamala získala své schopnosti, s kým bojuje a jaké teenagerské problémy ji trápí.

Doporučeno
Adam Mišík v roli dealera kokainu nahrává track se Sergeiem Barracudou. Podívej se na první záběry z filmu BANGER Adam Mišík v roli dealera kokainu nahrává track se Sergeiem Barracudou. Podívej se na první záběry z filmu BANGER 22. května 2022 6:00

V komiksech dokáže Kamala zvětšit či prodloužit kteroukoli část svého těla a je muslimka. V seriálu stále zůstane muslimkou, ale tvůrci její schopnosti upravili. Možná chtěli, aby měla Kamala jiné schopnosti než postava zvaná Mr. Fantastic z chystaného marvelovského filmu Fantastic Four, jelikož Mr. Fantastic dokáže totéž – natahovat své končetiny. Kamala nyní dokáže vytvářet jakousi krystalickou pevnou hmotu, která má spoustu využití.

Nejnovější spekulace na internetu říkají, že bude Kamala nějakým způsobem spojena s Inhumans, což je speciální rasa lidí žijících na Měsíci. Jeden z Inhumans se nedávno ukázal ve snímku Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Šlo o lídra Inhumans Black Bolta, který svým hlasem dokáže zničit i celou budovu.

Domů
Sdílet
Diskuse