Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2022 17:12
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

Netflix vydal první trailer k filmu The Gray Man. Natáčel se v Praze a hrají v něm Chris Evans či Ryan Gosling

Netflix vydal první trailer k filmu The Gray Man. Natáčel se v Praze a hrají v něm Chris Evans či Ryan Gosling
Zdroj: Netflix/propagační materiál
NEWS FILM NETFLIX PRAHA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na film The Gray Man se budeš moci na Netflixu podívat už od 22. července.

V létě minulého roku byl internet plný videí z natáčení akčního filmu The Gray Man. Nejdražší snímek z produkce Netflixu se totiž natáčel mimo jiné i v Praze, a filmoví fanoušci tak s trochou štěstí mohli naživo vidět, jak Chris Evans loví Ryana Goslinga. The Gray Man má svou premiéru na Netflixu 22. července a první trailer můžeš zkouknout už nyní.

Doporučeno
V Praze se natáčí nejdražší film z produkce Netflixu. Hrají v něm Ryan Gosling a Chris Evans V Praze se natáčí nejdražší film z produkce Netflixu. Hrají v něm Ryan Gosling a Chris Evans 5. července 2021 9:22

The Gray Man je nejdražším filmem od Netflixu a streamovací společnost za něj měla zaplatit až 200 milionů dolarů (tedy 4,6 miliardy korun). Režie se ujali bratři Russoové, pod jejichž rukama vznikly například snímky Avengers: Infinity War a Endgame.

Hvězdné je i samotné obsazení. Ve snímku, který se několik dní natáčel i v Praze, si zahrají Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Julia Butters a mnoho dalších.

The Gray Man je inspirován příběhem románu Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní role se ujal Ryan Gosling, který si zahrál bývalého agenta CIA a nájemného vraha, jemuž se postaví jeho bývalý kolega, v tomto případě Chris Evans. Netflix doufá, že se z dlouho očekávaného filmu stane úspěšná akční série. Zda se tak opravdu stane, se budeme moci přesvědčit už 22. července.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse