Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2022 8:57
Čas čtení 0:39
Jakub Paulík

Film Elvis ukazuje život krále rokenrolu a konflikty s manažerem, kterého hraje Tom Hanks. Sleduj nový trailer

Film Elvis ukazuje život krále rokenrolu a konflikty s manažerem, kterého hraje Tom Hanks. Sleduj nový trailer
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hudební novinka se do našich kin dostane už za měsíc.

Tvůrci životopisného hudebního dramatu Elvis přicházejí s druhým trailerem, ve kterém vidíme nejen vystoupení krále rokenrolu (Austin Butler), ale také jeho napjaté vztahy s manažerem Tomem Parkerem (Tom Hanks).

Důležitou postavou v příběhu bude i Elvisova manželka Priscilla, kterou si zahrála Olivia DeJonge. Téměř 2,5 hodiny dlouhý film o Elvisi Presleym by měl obsáhnout dlouhých 20 let z jeho života a kariéry, jíž si získal srdce milionů fanoušků.

Doporučeno
Adam Mišík v roli dealera kokainu nahrává track se Sergeiem Barracudou. Podívej se na první záběry z filmu BANGER Adam Mišík v roli dealera kokainu nahrává track se Sergeiem Barracudou. Podívej se na první záběry z filmu BANGER 22. května 2022 6:00

Hlavní herecký představitel Austin Butler působí se svými naučenými výrazy a pohyby Elvise uvěřitelně a zdá se, že společně s kvalitním vedením režiséra Baza Luhrmanna by mohli trefit hřebíček na hlavičku.

59letý Australan Luhrmann je zkušeným filmařem. Na kontě má několik známých filmů, jako jsou Romeo a Julie s Leonardem DiCapriem, Moulin Rouge! s Nicole Kidman a Ewanem McGregorem či Velký Gatsby, jeho zatím poslední film natočený v roce 2013.

Kromě Butlera a Hankse si ve filmu zahráli Dacre Montgomery, Richard Roxburgh, Helen Thomson, Kodi Smit-McPhee a další. Česká premiéra je plánována na 23. června 2022.

Zpět
Sdílet
Diskuse