Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2022 15:30
Čas čtení 2:33
Jakub Paulík

Obi-Wan Kenobi nikdy nezapomněl na Anakina a rozkaz 66. První části přinesly nával nostalgie

Obi-Wan Kenobi nikdy nezapomněl na Anakina a rozkaz 66. První části přinesly nával nostalgie
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložit Uložené

Jak se nám líbily úvodní části seriálu s Obi-Wanem?

Mladí padawanové trénují se svou mistryní. V dálce je slyšet rozruch, výkřiky lidí a střelbu. „Proveďte rozkaz 66, proveďte rozkaz 66,“ ozývá se z každé strany. Ďábelský plán kancléře Palpatina alias Dartha Sidiouse se po dlouhých letech plánování konečně spustil.

Útok dobře vycvičených klonů na chrám Jediů proběhl obrovskou rychlostí a nikdo na něj nebyl připraven. Nikdo, kromě vůdce útoku Anakina Skywalkera, který se již brzy stane mocným sithským lordem Darth Vaderem.

Očekávaný seriál ze světa Star Wars zaměřený na postavu populárního mistra Jedi Obi-Wana Kenobiho nás svým fenomenálním akčním úvodem navazujícím na události ze Star Wars III ihned vtáhl do děje svou veškerou silou. Tvůrci rozběhem debutové části seriálu jednoduše věděli, jak na nás.

Velmi efektivním způsobem zahráli na strunu nostalgie a ukázali nám náhled do období z minulosti, ze kterého každého nadšence tohoto univerza dodnes mrazí. Proto jsme i my ihned v prvních minutách pocítili příjemnou husí kůži.

Domů
Sdílet
Diskuse