Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2022 16:26
Čas čtení 0:56
Barbora Volfová

Kevin Spacey čelí čtyřem obviněním ze sexuálního napadení ve Velké Británii

NEWS KEVIN SPACEY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herec Kevin Spacey je obviněn ze sexuálního napadení tří mužů, potvrdili britští prokurátoři.

Americký herec Kevin Spacey čelí novým obviněním ze sexuálního napadení. K těm mělo dojít ve Velké Británii. Herec si nyní oficiálně vyslechl obvinění ve čtyřech případech sexuálního napadení tří mužů. Oznámila to ve čtvrtek místní prokuratura Crown Prosecution Service. Informují o tom ABC News.

„CPS schválila obvinění 62letého Kevina Spaceyho ze čtyř případů sexuálního napadení tří mužů. Spacey byl rovněž obviněn z toho, že přiměl osobu k sexuální aktivitě bez jejího souhlasu,“ uvedla ve zprávě vedoucí oddělení CPS Special Crime Division, Rosemary Ainslie.

Kevin Spacey
Zdroj: TASR/AP/Steven Senne

Herec byl obviněn na základě přezkoumání důkazů shromážděných londýnskou policií. Spacey nemůže být formálně obviněn, pokud nevstoupí do Anglie nebo Walesu, uvedl pro ABC News mluvčí služby.

Prokuratura podle BBC nemůže potvrdit ani vyvrátit, zda bude muset být Spacey vydán do Spojeného království. Obvinění se týkají tří mužů. K incidentům mělo dojít v letech 2005, 2008 a 2013, kdy byl Spacey uměleckým ředitelem divadla Old Vic v Londýně.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Kevin Spacey je dvojnásobným držitel Oscara, hrál například ve snímku Americká krása, Sedm, Baby Driver či populárním seriálu Domek z karet produkce Netflix. V roce 2017 se stal jedním z obviněných během kampaně MeToo bojující proti sexuálnímu obtěžování a zneužívání.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse