Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2022 19:40
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Novinky: Dominik Feri byl převezen do nemocnice

Novinky: Dominik Feri byl převezen do nemocnice
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
NEWS DOMINIK FERI
Uložit Uložené

Podle serveru Novinky byl exposlanec Dominik Feri v sobotu převezen do nemocnice.

Server Novinky přinesl informaci, podle které měl být exposlanec Dominik Feri převezen do nemocnice. Případ řeší i pražská policie, která společně se záchranáři v sobotu odpoledne vyjížděla do Kubelíkovy ulice, sdělil Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský. 

„Podle prvotních informací to byl pokus muže o sebevraždu. Případem se nyní zabývají kriminalisté,“ dodal Rybanský.

K případu se vyjádřila i mluvčí záchranářů Jana Poštová, která potvrdila zásah posádky u úrazu 25letého muže. Věk odpovídá Dominiku Ferimu. „Muž utrpěl středně těžká poranění a po celou dobu byl při vědomí,“ sdělila.

Poštová informaci potvrdila i pro REFERSHER. „Záchranářská lékařská posádka a inspektor spolu s Policií České republiky dnes okolo 5. hodiny zasahovali v ulici Kubelíkova u poranění 25letého mladého muže. Záchranáři jej ošetřili a zajistili, celou dobu byl při vědomí. Následně jej transportovali k další péči do nemocnice,“ informovala mluvčí záchranářů.

Jméno Dominika Feriho figuruje v kauze nařčení ze sexuálního obtěžování a znásilnění. Svědectví žen, které Feriho z činů obvinily, přinesly servery Deník N a A2larm. Feri obvinění odmítá a proti zahájení trestního stíhání podal stížnost, kterou však státní zástupce 19. května odmítl.

Domů
Sdílet
Diskuse