Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2022 17:12
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

F1 Monaco GP: Mick Schumacher přežil hrozivou nehodu, vůz se po nárazu rozlomil na dvě poloviny

F1 Monaco GP: Mick Schumacher přežil hrozivou nehodu, vůz se po nárazu rozlomil na dvě poloviny
Zdroj: Getty Images/Clive Rose
SPORT FORMULE 1 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Velká cena Monaka je plná adrenalinu.

Syn legendárního jezdce F1 Mick Schumacher způsobil během Velké ceny Monaka hrozivou nehodu v jedné z nebezpečných zatáček, po které narazil do svodidel. Informuje o tom The Sun či The Independent.

Doporučeno
MS v hokeji 2022: Česko vyhrálo bronzovou medaili! USA jsme porazili 8:4 MS v hokeji 2022: Česko vyhrálo bronzovou medaili! USA jsme porazili 8:4 29. května 2022 16:45

Jeho monopost se rozpadl na dvě poloviny, po krátké chvíli z něho však jezdec týmu Haas vylezl bez vážných zranění. První záběry naznačují, že nezvládl 15. zatáčku na nebezpečné a nevyzpytatelné mokré trati.

Mokrý povrch nebyl jediný důvod, proč Mick Schumacher narazil do bariér. Pavděpodobně totiž neměl obuté vhodné pneumatiky a zatáčku chtěl zvládnout ve velké rychlosti. Dvaadvacetiletý německý jezdec tak ve Velké ceně Monaka končí. Očekávaný závod začal se zpožděním kvůli intenzivnímu dešti. 

Zpět
Sdílet
Diskuse