Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2022 21:48
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Rytmus v boxerském zápase s Molochem zvítězil na body

Rytmus v boxerském zápase s Molochem zvítězil na body
Zdroj: se souhlasem Matúše Zeťáka
NEWS BOJOVÉ SPORTY BOX RYTMUS
Uložit Uložené

Moloch Vlavo ustál s Rytmusem všechna čtyři kola. I přes sérii silných úderů rozhodovaly body.

Rytmus si z Fight Night Challenge odnáší první vítězství. I když měl v zápase proti méně zkušenému Molochu Vlavovi značně navrch, rozhodovalo se až na body. Moloch ustál všechna čtyři kola, i když ho Rytmus silnými údery několikrát složil a jednou téměř knokautoval. Po několika sekundách se však otřepal a zápas se ctí dokončil. Rytmus se v posledním kole snažil využít veškeré své síly, aby prorazil Molochův štít. Rozhodování na body už měli rozhodčí velmi jednoduché.

Rytmus po zápase poděkoval fanouškům boxu a ocenil, jak se sportovní duch rozšířil ve slovenském rapu.

Doporučeno
Šéf Oktagonu MMA: Fanoušci se musí připravit na změny, plno věcí bude navždy jinak. OKTAGON 33 je historický moment (Rozhovor) Šéf Oktagonu MMA: Fanoušci se musí připravit na změny, plno věcí bude navždy jinak. OKTAGON 33 je historický moment (Rozhovor) 1. června 2022 11:30

Moloch Vlavo dostal uznání publika, protože ustál zápas se služebně výrazně zkušenějším soupeřem. Přesto si připisuje druhou prohru ve Fight Night Challenge, poprvé prohrál s Lakym Royalem.

Rytmus ještě před zápasem říkal, že výzvu k zápasu s Molochem přijal i pro jeho opakované spojování se s neonacisty.

Krátce před parlamentními volbami v roce 2020 vydal Moloch Vlavo dvě agitační skladby o lásce k vlasti, za které mu zaplatila politická strana ĽSNS. Tu vede odsouzený neonacista Marian Kotleba, který byl v té době obžalován za podporování extremismu přes šeky se symbolickou hodnotou 1488 eur.

Ještě před volbami zveřejnil tehdejší mluvčí strany a kandidát na poslance Ondrej Ďurica fotografii z restaurace, na které sedí Moloch Vlavo po pravici odsouzeného extremisty Kotleby. I Ondrej Ďurica je odsouzený neonacista.

Domů
Sdílet
Diskuse