Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2022 12:06
Čas čtení 1:12
Adam Novosad

Brad Pitt se vrací do kin jako nájemný zabiják v akčním filmu Bullet Train

Brad Pitt se vrací do kin jako nájemný zabiják v akčním filmu Bullet Train
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nový film s Bradem Pittem se dostane do kin už začátkem srpna.

Brad Pitt se vrací na stříbrná plátna v očekávaném akčním thrilleru Bullet Train, který právě dostal svůj první televizní spot. Herec si zahraje hlavní postavu ve filmu režiséra Davida Leitche, který má na svědomí například Deadpoola 2, a do kin se dostane už začátkem srpna, píše Coming Soon.

Děj filmu se odehrává v nejrychlejším vlaku světa, který se vysokou rychlostí řítí napříč dnešním Japonskem. Na palubě vlaku však nesedí jen Brad Pitt alias nájemný vrah Ladybug, ale rovnou celá skupina nájemných vrahů s propojenými, ale rozdílnými úkoly, které chce každý z nich dotáhnout do úspěšného konce.

Zabiják Ladybug se podle popisu filmu dostává na misi, která měla být zdánlivě nejjednodušším úkolem za dlouhou dobu, protože předchozí objednávky neplnil moc dobře. Film je založen na knize Maria Beetle od japonského spisovatele Isaky Kotara, který je známý zejména svými díly z kategorie mysteriózní beletrie.

Doporučeno
6 očekávaných kinopremiér v červnu. Uvidíme nový Jurský svět a Řezník představí svůj Summer Massacre 6 očekávaných kinopremiér v červnu. Uvidíme nový Jurský svět a Řezník představí svůj Summer Massacre 1. června 2022 13:30

Z televizního spotu vyplývá, že Brad Pitt bude muset ve své roli nájemného vraha ve vlaku vymyslet řadu mazaných způsobů, jak své konkurenty-zabijáky odstavit kreativními zbraněmi a útoky. „Konec trati je pouze začátkem nepřetržité divoké a vzrušující jízdy napříč moderním Japonskem,“ píše distributor filmu.

O zábavu se nebude starat pouze samotný Pitt, ale také parta hvězdných tváří v čele s Aaronem Taylorem-Johnsonem, Joeym Kingem, Andrewem Kojim či Sandrou Bullock. Ve filmu se dokonce objeví i známý latino interpret Bad Bunny.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse