Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2022 17:09
Čas čtení 0:58
Adam Novosad

Ewan McGregor o první chvíli, kdy na plac vstoupil Darth Vader: Sledovaly to stovky členů štábu, byl to jeden z nejlepších momentů

Ewan McGregor o první chvíli, kdy na plac vstoupil Darth Vader: Sledovaly to stovky členů štábu, byl to jeden z nejlepších momentů
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY DISNEY OBI-WAN KENOBI
Uložit Uložené

Oživení postavy Darth Vadera pro seriál Obi-Wan Kenobi způsobilo šílenství mezi členy štábu.

Natáčení seriálu Obi-Wan Kenobi se prakticky zastavilo, když na plac přišel Hayden Christensen v ikonickém kostýmu Darth Vadera. S helmou legendárního záporáka dokráčel Christensen před objektiv kamer, což mezi členy štábu vyvolalo takové šílenství, že se „stovky“ z nich přišly podívat na natáčení, informuje Indie Wire.

„Zajímavé na této práci bylo to, že mnoho členů štábu bylo opravdovými fanoušky Star Wars. To je zábavné na práci na projektu ze světa Star Wars, neboť všichni jsou velmi nadšeni z toho, že se na něm mohou podílet,“ řekl v rozhovoru samotný Hayden Christensen, který si zahrál právě Darth Vadera.

Stejné nadšení z oživení světa Star Wars cítil i Ewan McGregor, který se opětovně zhostil své role Obi-Wana Kenobiho.

„Přemýšlel jsem nad tím, proč je tu dnes tolik lidí,“ vzpomíná McGregor na moment, kdy se Christensen chystal poprvé vyjít z maskérny v kostýmu Vadera. Podle něj se na place shromáždily stovky lidí, kteří tento moment chtěli vidět.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v animácích od Pixaru? Otestuj své znalosti KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v animácích od Pixaru? Otestuj své znalosti 28. listopadu 2023 8:00

Oživení kostýmu Darth Vadera zapůsobilo na McGregora stejně jako na stovky fanoušků z členů štábu. Užil si ho natolik, že ho dokonce označil za „jeden z nejlepších momentů na filmovém place, jaký kdy viděl“. Prý byl kostým Vadera společně s hereckým výkonem Christensena natolik hrozivý, že se McGregor během natáčení ikonického záporáka opravdu lekl.

Domů
Sdílet
Diskuse