Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
9. června 2022 10:30
Čas čtení 2:31
Richard Balog

Tenisky, které neuvidíš na každém kroku. Poznej originální siluety od adidas, Asics nebo New Balance

Tenisky, které neuvidíš na každém kroku. Poznej originální siluety od adidas, Asics nebo New Balance
Zdroj: NAKED Copenhagen
MÓDA
Uložit Uložené

Doplň svou sbírku o atraktivní modely tenisek, díky kterým budeš nepřehlédnutelný/nepřehlédnutelná.

Svět tenisek je bohatý a zachytit všechny modely od předních značek je téměř nemožné i pro vášnivé sběratele. Návrháři neustále pracují na nových siluetách, respektive na jejich úpravách, a ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali nejoriginálnější produkty, díky kterým se neztratíš v davu. Těšit se můžeš na běžecké linie s logem Asics nebo New Balance, ale také na extravagantní model od značky Reebok s dotekem luxusu módního domu.

V den publikování článku byla na vybrané produkty v online obchodě Footshop akce do výše 25 %. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Kraťasy, které budeš chtít ve svém šatníku. Dopřej si kousky od značek Nike, Carhartt WIP či Pleasures Kraťasy, které budeš chtít ve svém šatníku. Dopřej si kousky od značek Nike, Carhartt WIP či Pleasures 4. června 2022 10:30

Adidas Originals Astir W  2 899 Kč

Vedení značky adidas Originals představuje jeden zajímavý model tenisek za druhým a naposledy jsme podlehli kráse siluety se sportovními liniemi s názvem Astir. Novinka s nádechem 90. let minulého století je dostupná v ženských velikostech za 2 899 Kč. Nejvíce nás zaujala bílá varianta ze syntetické kůže, která je jako stvořená pro letní období.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozelia  2 899 Kč

Minimálně stejně zajímavý je i model Ozelia, který je dostupný v mužských i ženských velikostech za částku 2 899 korun. Návrháři značky adidas Originals našli inspiraci v siluetách z rukou Kanyeho Westa a výsledkem jsou moderní tenisky s ostrými liniemi, které skvěle doplní každou sbírku. 

Vrchní část je zahalena do kombinace syntetických tkanin a semiše, díky čemuž tenisky ochrání tvé nohy i v nepříznivém počasí. Poměr ceny a výkonu je v tomto případě velmi férový.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

New Balance 725  3 099 Kč

Značka New Balance patří mezi nejvýznamnější hráče na trhu s teniskami a těší nás, že v nabídce online obchodu Footshop najdeš i modelovou řadu 725. Za částku 3 099 Kč získáš originální siluetu, kterou neuvidíš na každém kroku a snadno ji zkombinuješ v rámci každodenních outfitů. Nás si získala varianta s látkově semišovým svrškem v tmavých tónech.

New Balance
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130  3 159 Kč

Pokud jsi v posledních letech navštívil/a Skandinávii, určitě ti neuniklo, že místní lidé milují běžecké modely tenisek a nosí je s čímkoli včetně elegantních kalhot. Zajímavou volbou jsou siluety od značky Asics, například Gel-1130 s prodyšným tělem a komfortní podrážkou s technologií Gel, která zajišťuje měkké odpružení při došlapu. Jejich cena je 3 159 korun, což potěší téměř každou peněženku.

Asics
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Nimbus 9  3 959 Kč

Značka Asics má nejpočetnější zastoupení v dnešním výběru, a to i díky těmto běžeckým kráskám. Kombinace syntetických tkanin s kůží zahalená do bílo-stříbrno-modrého kabátu si nás získala na první pohled a věříme, že osloví i tebe. Chápeme, že tenisky Gel-Nimbus 9 jsou výstřední, ale stojí za pozornost i koupi.

Asics
Zdroj: Footshop

New Balance 2002  3 659 Kč

Plný počet bodů udělujeme i modelové řadě 2002 z dílen značky New Balance, která je v posledních sezónách mimořádně populární. V portfoliu online obchodu Footshop jsme našli tuto atraktivní stříbrno-šedo-červenou variantu v mužských velikostech za částku 3 659 korun. Pokud bychom si mohli vybrat jen jeden pár tenisek z dnešního výběru, naše volba by byla rychlá a jasná.

Footshop
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14  3 959 Kč

Poslední model s logem japonského výrobce Asics má označení Gel-Kayano 14 po vzoru svého tvůrce a i v tomto případě jde o běžeckou siluetu. Návrháři zvolili atraktivní barevné schéma hnědé v kombinaci se světle růžovou, kterou ocení zejména ženy. Tenisky jsou k dispozici také ve stejném barevném provedení jako předchozí model od značky New Balance. Po které variantě sáhneš ty?

Asics
Zdroj: Footshop

Reebok Instapump Fury Memory Of x Maison Margiela  9 999 Kč

Vedení značky Reebok vsadilo na spolupráci s Maison Margiela a výsledkem jsou jedny z nejkrásnějších tenisek, které letos spatřily světlo světa. Silueta Instapump Fury je zahalena do monochromatického kabátu a vypadá skvěle ze všech úhlů. O pohodlí tenisek nemusíme mluvit. 

Pokud hledáš do své sbírky speciální kousek, pak jde o správnou volbu, kterou neprohloupíš. Jejich cena je 9 999 korun. Kromě bílé varianty je dostupné také černé provedení se žlutým akcentem v podobě prošívání.

Reebok
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Nejbizarnější produkty od módního domu Balenciaga, které jsou aktuálně k dostání Nejbizarnější produkty od módního domu Balenciaga, které jsou aktuálně k dostání 2. června 2022 13:30
Zpět
Sdílet
Diskuse