Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2022 15:30
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Versace spojilo síly se zpěvačkou Cher a výsledkem je kolekce, která slaví LGBT+ komunitu. Tričko stojí více než 70 000 Kč

Versace spojilo síly se zpěvačkou Cher a výsledkem je kolekce, která slaví LGBT+ komunitu. Tričko stojí více než 70 000 Kč
Zdroj: Versace
MÓDA
Uložit Uložené

Kromě trička, které je pokryto diamanty, jsou k dispozici také bavlněné ponožky, kšiltovky a klasické tričko s logem módního domu a s nápisem Chersace.

Spolupráce, jejímž cílem je pomoci lidem. Versace spojilo síly se zpěvačkou Cher a výsledkem je kolekce, která slaví LGBT+ komunitu. Limitovaná kolekce dostala název Chersace a společnost předá zisk z prodeje charitativní organizaci Gender Spectrum, která přímo pomáhá lidem z této komunity.

Motivy na produktech jsou typické pro italský módní dům a jsou zahaleny do duhových barev. Dominantní je také nápis Celebrating Love and Unity, který je umístěn na zadní straně trička.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Jednotlivé produkty najdeš v online obchodu módního domu Versace, s výjimkou trička s diamanty o ceně více než 70 tisíc, které je dostupné pouze na území Spojených států amerických. Cena ostatních modelů je v rozmezí od 2 000 Kč za bavlněné ponožky do 7 400 Kč za klasické tričko s barevným grafickým motivem z obou stran.

Donatella Versace řekla, že vždy bylo jejím snem spolupracovat s Cher a konečně se jí to splnilo.

Doporučeno
Nejbizarnější produkty od módního domu Balenciaga, které jsou aktuálně k dostání Nejbizarnější produkty od módního domu Balenciaga, které jsou aktuálně k dostání 2. června 2022 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse