Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2022 15:30
Čas čtení 2:28
Richard Balog

Šiltovka, bezdrôtová nabíjačka či kvalitná súprava na holenie. Čím urobíš radosť svojmu otcovi?

Šiltovka, bezdrôtová nabíjačka či kvalitná súprava na holenie. Čím urobíš radosť svojmu otcovi?
Zdroj: MR PORTER
MÓDA
Uložit Uložené

Vybrali sme najzaujímavejšie darčeky pre otcov, ktorí milujú šport a pohyb, technológie, ale aj módu či starostlivosť o zovňajšok.

Deň otcov nemá určený presný dátum ako Deň matiek a vždy vychádza na tretiu júnovú nedeľu. Tento rok bude 19. júna a v prípade, že nevieš, čím potešíš svojho, pozorne čítaj. 

Výber správneho darčeka pre muža je zložitejší ako pre ženu, čo máme odskúšané pravdepodobne všetci. Preto sme sa rozhodli ušetriť tvoj čas a pripravili sme niekoľko tipov na najzaujímavejšie darčeky pre otcov, ktorí milujú šport a pohyb, moderné technológie, ale aj módu či starostlivosť o zovňajšok. Produkty sú v cenovom rozmedzí od 15 eur za športovú fľašu do približne 400 eur v prípade náhrdelníka s perlami. 

Doporučeno
Tenisky, které neuvidíš na každém kroku. Poznej originální siluety od adidas, Asics nebo New Balance Tenisky, které neuvidíš na každém kroku. Poznej originální siluety od adidas, Asics nebo New Balance 9. června 2022 10:30

Pre milovníkov kvalitných módnych doplnkov 

Medzi prvé tipy na najzaujímavejšie darčeky pre všetkých otcov sme vybrali módne doplnky v podobe kvalitných kravát, manžetových gombíkov, kožených kľúčeniek alebo peňaženiek, ktoré pri dobrom zaobchádzaní vydržia dlhé roky. Ide o stávku na istotu, ktorou ťažko niečo pokazíš. Vhodné pre mladších aj starších otcov. 

Missoni Silk-Blend Jacquard Tie

Missoni
Zdroj: MR PORTER

Lanvin Rhodium-Plated Cufflinks

Lanvin
Zdroj: MR PORTER

Isabel Marant Logo-Embroidered Baseball Cap

Isabel Marant
Zdroj: MR PORTER

Oliver Peoples Round-Frame Polarised Sunglasses

Oliver Peoples
Zdroj: MR PORTER

Alexander McQueen Logo-Print Leather Bifold Cardholder 

Alexander McQueen
Zdroj: MR PORTER

Stará škola

V prípade, že tvoj otec preferuje štýl z 80. alebo 90. rokov, voľba je jasná a teraz aj jednoduchá. Obchody sú plné klasických bežeckých tenisiek od značiek Adidas, Nike alebo Reebok, ktoré nosil v mladosti. Krok vedľa neurobíš ani ikonickou polokošeľou s vyšívaným logom, voľným modelom riflí či slnečnými okuliarmi, ktoré sú známe z filmového plátna. Možností je veľa a záleží len na tom, koľko eur si ochotný/-á minúť. 

Polo Ralph Lauren Cotton-Piqué Polo Shirt 

Polo Ralph Lauren
Zdroj: MR PORTER
Domů
Sdílet
Diskuse