Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2022 16:01
Čas čtení 0:54
Daniel Mikolášik

Post Malone přiznal, že jsou dny, kdy vykouří přes 80 cigaret. Závislost mu prý zničila hlas

Post Malone přiznal, že jsou dny, kdy vykouří přes 80 cigaret. Závislost mu prý zničila hlas
Zdroj: Getty Images for Coachella/Matt Winkelmeyer
HUDBA RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kdysi prý kouřil i v posteli, ale dnes už má ve svém domě speciální zónu, kde má počítač, na kterém hraje Apex Legends, a kde shromažďuje krabičky cigaret.

Post Malone přiznává, že je závislý na cigaretách. V podcastu Full Send Malone prozradil, že denně vykouří v průměru 40 až 45 cigaret. Dodal, že už měl i takové dny, kdy vykouřil více než 80 cigaret. Závislost nazval zlozvykem, který mu prý zničil hlas, informuje Unilad.

Poprocková hvězda dostala otázku, jak často kouří, vzhledem k tomu, že cigarety jsou symbolem, který ji do velké míry doprovází kariérou. „Ve velmi špatný den? Mezi špatným a dobrým dnem je velmi tenká hranice. Ale v průměru tak 40 až 45,“ odpověděl. Ve špatné dny kolem 80.

Doporučeno
Post Malone osobnější album ještě nevydal. Vyznání se ze všech hříchů mu znovu přinese miliardy zhlédnutí (Recenze) Post Malone osobnější album ještě nevydal. Vyznání se ze všech hříchů mu znovu přinese miliardy zhlédnutí (Recenze) 9. června 2022 11:30
Post Malone
Zdroj: Getty Images/Josh Brasted/FilmMagic

„Když jsem manažera požádal o druhý balíček, řekl jsem si: ‚Dobře, kámo, uklidni se.‘ Ale když si otevřu to třetí balení, řeknu si: ‚Jsem totální s***ka a potřebuji jít spát,‘ “ říká v podcastu otevřeně o závislosti.

Kdysi prý kouřil i v posteli, ale dnes už má ve svém domě speciální zónu, kde má počítač, na kterém hraje Apex Legends, a kde shromažďuje krabičky cigaret. „Ale chci říct, že Johnny Cash kouřil celý svůj život. A zněl cool, no ne?“ dodal Malone.

V podcastu mimo jiné mluvil i o svém novém albu, obnovení vášně pro hudbu či o vztahu s Justinem Bieberem. Posty vydal po třech letech 3. června čtvrté studiové album s názvem Twelve Carat Toothache, které obsahuje 14 skladeb s hosty jako Kid Laroi, Gunna, Doja Cat či Weeknd. Recenzi na jeho nejosobnější album najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse