Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2022 13:00
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Tvůrci seriálů Arcane a Love, Death & Robots vysvětlují, jak vytvořili nesmírně kvalitní animace

Tvůrci seriálů Arcane a Love, Death & Robots vysvětlují, jak vytvořili nesmírně kvalitní animace
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Arcane dostane youtubový seriál o tom, jak jej tvůrci vytvořili.

Arcane a Love, Death & Robots jsou pravděpodobně dva nejkvalitnější animované seriály současnosti. Minimálně co se kvality animace týká, jelikož nám úroveň animovaných scén v obou seriálech často vyráží dech.

Je vždy zajímavé poslouchat tvůrce, jak mluví o vzniku takových seriálů. Tvůrci Arcane nás tedy potěšili, když oznámili, že 4. srpna vydají na YouTube dokument s názvem Arcane: Beyond the Rift, ve kterém budou ukazovat, jak postupně vytvářeli seriál Arcane. 

Na druhé straně máme Love, Death & Robots, konkrétně epizodu Jibaro ze třetí série. Její režisér Alberto Mielgo si udělal ve světě animace velké jméno již epizodou The Witness z první řady Love, Death & Robots. Krátkým animovaným filmem Jibaro se ještě překonal.

Doporučeno
10 zajímavostí o Johnnym Deppovi, o kterých (možná) nevíš 10 zajímavostí o Johnnym Deppovi, o kterých (možná) nevíš 9. června 2022 9:30

V téměř pětiminutovém videu detailně popisuje, jak přistoupil k tvorbě Jibaro, co předcházelo animování, kolik lidí na epizodě pracovalo a podobně. Pokud tě zajímá tvorba tohoto seriálu, doporučujeme ti přečíst si také o výrobě části Bad Travelling, kterou režíroval David Fincher (Se7en, Fight Club). Serveru Collider navíc poskytl také fascinující rozhovor o výrobě celého seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse