Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2022 10:45
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Fanoušek Logana Paula zaplatil téměř 1,5 milionu korun za fotografii jeho zraněné ruky

Fanoušek Logana Paula zaplatil téměř 1,5 milionu korun za fotografii jeho zraněné ruky
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
ZAJÍMAVOSTI LOGAN PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Aukce Logana Paula byla, zdá se, úspěšná.

Youtuber a boxer Logan Paul má pořádně silnou základnu skalních fanoušků. Jeden z nich zaplatil 50 000 liber (v přepočtu 1,4 milionu korun) za fotografii jeho zraněné ruky a jako bonus dostal možnost vybrat Loganu Paulovi barvu jeho sportovního vybavení na další zápas, při kterém ho bude moci doprovázet do ringu, uvádí Ladbible. Proti komu si však starší z dvojice bratrů Paulových zabojuje, zatím není jasné.

Doporučeno
Jiří Procházka po výhře titulu UFC: S výkonem nejsem spokojený. Je mi jedno, s kým budu bojovat příště Jiří Procházka po výhře titulu UFC: S výkonem nejsem spokojený. Je mi jedno, s kým budu bojovat příště 12. června 2022 14:57

Logan Paul v rámci svého projektu 99originals fotografuje různé momenty ze svého života, které následně prodává na aukci. Zabojovat o ně mohou nejen věrní fanoušci, ale také investoři, kteří věří, že hodnota těchto záběrů časem mnohonásobně stoupne. Logan Paul tvrdí, že chce za 10 let kandidovat za prezidenta. Kdyby byl náhodou úspěšný, částka za takové fotky by mohla vyskočit opravdu vysoko.

Logan Paul si naposledy v červnu 2021 zabojoval proti Floydu Mayweatherovi. Mezi dvojicí proběhl exhibiční zápas, na kterém oba dobře vydělali. V minulosti se říkalo, že by mohl nastoupit i proti Mikeu Tysonovi. Ten vtipkoval, že by z toho mohly být slušné peníze, ale jestli se proti sobě někdy opravdu postaví, není v současnosti jisté.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @99originals

Domů
Sdílet
Diskuse