Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. června 2022 21:54
Čas čtení 1:28
Dominik Vetrák

Studio Marvel chystá film Thunderbolts. Bude to týmovka antihrdinů ve stylu Avengers, kteří si však neberou servítky

Studio Marvel chystá film Thunderbolts. Bude to týmovka antihrdinů ve stylu Avengers, kteří si však neberou servítky
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM MARVEL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Film Thunderbolts má režiséra a scenáristu. Co víme o nejnovější marvelovce?

Hollywoodský magazín Deadline přišel se zprávou, že studio Marvel chystá nový superhrdinský film s názvem Thunderbolts. Režírovat by ho měl Jake Schreier (Kidding, Lodge 49), zatímco scénář napíše Eric Pearson (Black Widow).

Thunderbolts je tým superhrdinů, kteří jsou na rozdíl od Avengers ochotni více riskovat a dosáhnout svých cílů i v případě, že to způsobí vedlejší škody či úmrtí nevinných. Marvel na jejich příchod lákal už v několika filmech a seriálech. Rozebírali jsme to už i v červenci loňského roku.

Doporučeno
Jak se změnili herci ze Stranger Things od první série až po čtvrtou a jak vypadají ve skutečnosti? Jak se změnili herci ze Stranger Things od první série až po čtvrtou a jak vypadají ve skutečnosti? 9. června 2022 16:30

V komiksech tvoří tuto skupinu řada záporáků, ale i kladní hrdinové ochotni dělat špinavou práci. Marvelovské filmy a seriály již mnohé z nich představily a existuje velká šance, že vzniknou i docela noví.

Lídrem týmu, respektive minimálně jeho členem, bude zřejmě Baron Zemo (Daniel Brühl) a další lidé, které již stihla kontaktovat Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Viděli jsme ji v potitulkové scéně filmu Black Widow či v seriálu The Falcon and the Winter Soldier.

V komiksech jde o agentku SHIELD a lásku Nicka Furyho (Samuel L. Jackson). Fury však později odhalí, že je špionka z Hydry. Převzala identitu Madame Hydry a stala se důležitou postavou v několika dějových liniích včetně Secret Invasion. Právě Valentina bude zřejmě stát za zrodem týmu Thunderbolts.

Kromě Zema by jeho součástí mohl být i John Walker jako US Agent (Wyatt Russell) či Abomination (Tim Roth), kterého jsme viděli v Shang-Chi a bude také v seriálu She-Hulk. V týmu bude pravděpodobně i nová Black Widow Yelena (Florence Pugh), které Valentina lhala, že její sestru Natashu (Scarlett Johansson) zabil Hawkeye (Jeremy Renner).

Kromě těchto hrdinů a záporáků by členem týmu mohl být i Winter Soldier/Bucky (Sebastian Stan), „záporačka“ z dvojky Ant-Mana Ghost (Hannah Dominique E. John-Kamen) a klidně i zcela nová postava. V komiksech se jich v tomto týmu vystřídalo hodně a Marvel si příběh ve filmu může upravit.

Falcon and the Winter Soldier
Zdroj: Disney+ The Walt Disney

V komiksech tým založil generál Thaddeus „Thunderbolt“ Ross. Bohužel jeho herecký představitel v marvelovských filmech a seriálech William Hurt zemřel v březnu 2022, takže jeho postavu už asi neuvidíme. V komiksech se právě Ross stane Red Hulkem (další verze Hulka). Co se týče této postavy, scénáristé ve studiu Marvel budou muset improvizovat. Datum premiéry zatím Marvel nestanovil, ale dříve než v roce 2024 film nečekej.

Thunderbolts Marvel film
Zdroj: Marvel
Domů
Sdílet
Diskuse