Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2022 7:47
Čas čtení 0:46
Jakub Paulík

VIDEO: Pokračování Squid Game má první teaser. Které postavy se vrátí na scénu?

VIDEO: Pokračování Squid Game má první teaser. Které postavy se vrátí na scénu?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SQUID GAME ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Maskovaný padouch z první série znovu zamíchá kartami.

Netflix na sociální sítě přidal krátký teaser na druhou sérii Squid Game, čímž potvrdil, že práce na pokračování jejich hitu pokračují. Kromě toho zveřejnil důležité informace o tom, na co se můžeme těšit. Hwang Dong-Hyuk, tvůrce úspěšného projektu, prozradil, že se setkáme nejen s hlavním hrdinou Gi-hunem, ale také s maskovaným záporákem známým pod přezdívkou Front Man.

Doporučeno
Tvůrci seriálů Arcane a Love, Death & Robots vysvětlují, jak vytvořili nesmírně kvalitní animace Tvůrci seriálů Arcane a Love, Death & Robots vysvětlují, jak vytvořili nesmírně kvalitní animace 11. června 2022 13:00
Anketa:
Těšíš se na druhou sérii?
Určitě.
Ne, mělo to skončit první sérií.
Ne, nelíbila se mi ani první série.
Určitě.
85 %
317 Hlasů
Ne, mělo to skončit první sérií.
13 %
50 Hlasů
Ne, nelíbila se mi ani první série.
2 %
8 Hlasů

Zřejmě se také vrátí záhadný muž, který s Gi-hunem hrál ddakji, a byl tedy vstupní branou do smrtelné hry. Připravit se můžeme také na další vražednou atrakci. Vzpomínáš si na první hru, během které robotická dívka jménem Young-hee zpívala a střílela lidi?

V nové sérii bychom se měli dočkat jejího přítele Cheol-su, který nebude zřejmě o nic méně krvelačnější. Pokračování nám tedy představí staré postavy, nové způsoby zabíjení lidí v bizarní korejské hře o život a zároveň spoustu nových soutěžících.

Je také pravděpodobné, že kvůli Gi-hunově snaze zničit mocné v pozadí hry se dozvíme i něco víc o jejích VIP hostech, kteří si chodí užívat pohledu na smrt a sázejí, kdo dokáže přežít a koho čeká smrt.

Domů
Sdílet
Diskuse