Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2022 8:04
Čas čtení 0:29
Adéla Ježková

Policie pátrá po pětatřicetileté ženě z Brna. V pátek odešla na procházku a už se nevrátila

Policie pátrá po pětatřicetileté ženě z Brna. V pátek odešla na procházku a už se nevrátila
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Od pátečních večerních hodin pátrají policisté po pětatřicetileté ženě. Její mobilní telefon měl být naposledy dostupný v lokalitě mezi Komínem a Bystrcí.

Policie pátrá po ženě z Brna. Pětatřicetiletá Anna Kellerová má hnědé vlasy a modré oči. Vysoká je asi 163 centimetrů. Podle policie není nebezpečná ani ozbrojená.

patrani policie
Zdroj: Policie ČR

Její pohřešování oznámili rodiče. Podle prohlášení policistů v pátek odešla z bytu na procházku, dosud se ale nevrátila ani o sobě nedala vědět. Její mobilní telefon měl být naposledy dostupný v lokalitě mezi Komínem a Bystrcí v Jihomoravském kraji.

„Místy těžce prostupný terén propátrávaly včera i dnes desítky policistů. V akci byla i letecká služba, psovodi, jízdní policie a také speciální pořádková jednotka. Pátrání doposud nebylo úspěšné,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. 

Pokud má veřejnost k pohřešované ženě jakékoli informace nebo se s ní od pátku někdo potkal, má se podle policistů ozvat na tísňovou linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse