Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2022 16:19
Čas čtení 0:35
Tereza Šnajdrová

Zlínští kriminalisté dopadli muže podezřelého z vraždy v Holešově

Zlínští kriminalisté dopadli muže podezřelého z vraždy v Holešově
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Podezřelý měl dnes krátce před polednem bodnout svého známého a vydat se na útěk. Policisté jej však jen po pár minutách dopadli.

Zlínští kriminalisté dnes pátrali po muži, který v dopoledních hodinách v Holešově bodnul svého známého a následně z místa činu utekl. Jen krátce poté, co o incidentu informovala Policie ČR na Twitteru, se kriminalistům podařilo hledaného dopadnout. Muž podezřelý z vraždy byl zadržen na autobusovém nádraží ve Fryštáku.

Doporučeno
Chatbot začal vnímat jako člověk, tvrdí inženýr Googlu Chatbot začal vnímat jako člověk, tvrdí inženýr Googlu 13. června 2022 11:04

„Právě prověřujeme závažný trestný čin vraždy, ke kterému došlo dnes před polednem v Holešově. Podezřelý muž, který v afektu bodl svého známého, je na útěku. Z tohoto důvodu probíhá na Holešovsku rozsáhlá pátrací akce. Využíváme při ní veškeré dostupné síly,“ tweetla Policie ČR krátce po poledni.

Ve Zlínském kraji se ihned rozjela pátrací akce. Netrvalo dlouho a podezřelý z vraždy byl zadržen na autobusovém nádraží ve Fryštáku.

„Podezřelého se nám právě podařilo zadržet na autobusovém nádraží ve Fryštáku,“ uvedli policisté jen před pár minutami. 

Domů
Sdílet
Diskuse