Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
18. června 2022 8:30
Čas čtení 3:43
Richard Balog

Bílé tenisky jsou povinnou výbavou během letních měsíců. Objev nejkrásnější páry od značek Adidas, Nike nebo Puma

Bílé tenisky jsou povinnou výbavou během letních měsíců. Objev nejkrásnější páry od značek Adidas, Nike nebo Puma
Zdroj: JD Sports
MÓDA
Uložit Uložené

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali 10 provedení, jejichž koupí učiníš krok správným směrem.

Bílé tenisky milujeme všichni, a to bez ohledu na věk nebo pohlaví. S příchodem léta jde o nejvyhledávanější provedení, a proto v následujících řádcích najdeš 10 párů, které snadno zkombinuješ a jejich koupí uděláš krok správným směrem.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali ikonické siluety od značek Adidas či Nike, ale také svěží chuťovky z dílen Puma a limitované krásky Reebok. Na své si přijdou muži a rovněž ženy.

V den publikování článku byla na vybrané produkty v online obchodu Footshop akce do výše 25 %. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Kraťasy, které budeš chtít ve svém šatníku. Dopřej si kousky od značek Nike, Carhartt WIP či Pleasures Kraťasy, které budeš chtít ve svém šatníku. Dopřej si kousky od značek Nike, Carhartt WIP či Pleasures 4. června 2022 10:30

Puma Slipstream Low (Reprise)  2 599 Kč

Značka Puma dávno není ve stínu konkurenčních výrobců a pod svými křídly má několik hvězdných jmen včetně fotbalisty Neymara Jr., který je tváří kampaně k teniskám Slipstream Low (Reprise).

Nízká silueta s retro nádechem je ideální volbou pro nadšence minimalistického stylu, kteří vědí, co chtějí nosit každý den do práce i večer do města. Z našeho pohledu jde o jednu z nejatraktivnějších novinek v nabídce značky Puma, která může být tvoje.

Puma
Zdroj: Footshop

Puma Wild Rider (Route)  2 599 Kč

V portfoliu značky Puma nás zaujal také model Wild Rider (Route), který vychází z tvarů a linií siluety Fast Rider. V 80. letech šlo o oblíbenou obuv mezi mladými lidmi a jelikož retro tenisky jsou aktuálně v kurzu, vedení sportovního výrobce vsadilo na jejich úpravu.

Puma Wild Rider (Route) jsou výjimečné svým zpracováním, vzhledem i pohodlností, kterou zajišťují moderní technické prvky. Tenisky jsou jako stvořené pro pohyb v městských ulicích a ve tvé sbírce mohou být za méně než 2 600 Kč.

Puma
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low (Vegan) W  2 499 Kč

Největší hit značky Adidas Originals v roce 2022 – model Forum Low zanedlouho oslaví 30. narozeniny, ale stále vypadá skvěle.

Designéři vyladili původní siluetu podle současných požadavků a výsledkem jsou tenisky, které lahodí i náročným. Vedení společnosti Adidas obrozuje řadu svých nejlepších modelů, do kterých investovali spoustu času v rámci vývoje technologií i designu, a nyní je můžeš hltat plnými doušky.

My jsme vybrali veganskou variantu, která je dostupná v ženských velikostech. Níže najdeš také kožené provedení.

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low  2 499 Kč

V případě, že preferuješ koženou klasiku, sáhni po tomto provedení. Ikonický nízký model se třemi proužky z obou stran, kterému dominuje popruh na suchý zip přes šněrování, vypadá v bílém provedení nadčasově a snadno ho zkombinuješ s šortkami, volnými kalhotami i džíny.

Dostupné jsou jen v mužských velikostech za částku 2 500 Kč, což považujeme za férovou nabídku vzhledem ke kvalitě zpracování. Teniskám dáváme plný počet bodů a věříme, že je uvidíme v početném zastoupení v ulicích.

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Astir W  2 899 Kč

Tenisky Adidas Originals Astir patří mezi nejzajímavější novinky v roce 2022 a neměl/neměla bys je přehlížet. Sportovní linie, nádech 90. let a minimalistické barevné schéma se stříbrným akcentem činí z těchto tenisek zajímavou volbu pro ženy, které rády experimentují.

K dispozici jsou také v bílém provedení se zažloutlou podrážkou. Doplň své outfity o obuv, kterou neuvidíš na každém kroku.

Adidas Originals Astir
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Mid '77 Jumbo  2 999 Kč

Modelovou řadu Blazer od značky Nike definují neobvyklé kombinace syntetických materiálů a přírodní kůže, vintage stylu a maximálního pohodlí, které oceníš i během celodenního nošení.

Původně basketbalová obuv je na trhu od roku 1973 a patří mezi nejstarší produkty v portfoliu značky, které najdeš na pultech obchodů i v současnosti. Provedení s přívlastkem Jumbo je výrazné díky obrovskému logu Nike z obou stran tenisek a v nabídce online obchodu Footshop je dostupná i atraktivní bílo-červená verze.

Nike Blazer Mid '77
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07  3 299 Kč

Tenisky, které vytvořil designér Bruce Kolgore v roce 1982 a v současnosti jde o nejprodávanější model s logem Nike. Tuto atraktivní, nadčasovou siluetu doporučujeme často a v případě bílých provedení jsme ji nemohli vynechat.

Vsadili jsme na variantu s bílým podkladem s kontrastními černými panely a s více vlnovkami v různých velikostech a směrech. Skvělá záležitost je dostupná v limitovaném množství, a proto nad jejich koupí dlouho nepřemýšlej.

Nike Air Force 1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  4 599 Kč

Nike Air Max 95 je model, který posunul hranici tenisek Nike. Speciální vzduchová bublina se na těchto botách nenachází jen v zadní části, ale je viditelně umístěna také v přední části obuvi. Poprvé se boty objevily v roce 1995 a od té doby se těší oblíbenosti napříč různými věkovými skupinami.

Mezi aktuálními novinkami jsme našli i tuto bílou variantu se světle šedými panely a s výraznou oranžovou podrážkou. Objev kouzlo tenisek se vzduchovou kapslí Air Sole.

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop

Reebok Club C Memory Of x Maison Margiela  9 499 Kč

Čistokrevná retro silueta v pravém slova smyslu. Tenisky Reebok Club C vznikly v roce 1985 jako boty tenisových šampionů, proto ve svém názvu nesou velké písmeno C.

Minimalistický vzhled, který konvenční styl oblékání tenistů vyžadoval, přežil v téměř nezměněné podobě dodnes a v úpravě z rukou Johna Galliana vypadají skvěle. Logo Maison Margiela s sebou přineslo i vysokou cenovku.

Pokud se chceš vymanit ze sledování trendů, láká tě retro nebo si chceš dopřát nadčasovou obuv, Reebok Club C jsou dokonalými teniskami pro tebe.

Reebok Club C
Zdroj: Footshop

Reebok Instapump Fury Memory Of x Maison Margiela  9 999 Kč

V rámci spolupráce mezi Reebok a Maison Margiela vznikly i tyto futuristické krásky, které patří mezi nejkrásnější tenisky v roce 2022.

Dvě ikony, revoluční design, monochromatické schéma a polarizující estetika. Jaká jiná slova by bylo vhodné použít pro tuto zvučnou spolupráci? Díky detailům s ochrannou známkou módního domu v podobě single stehu na patě a společně tkané nášivce na jazyku pokračují obě značky s rozmachem své bohaté historie.

Pokud hledáš do své sbírky speciální kousek, pak jde o správnou volbu, kterou neprohloupíš. Dostupné jsou v limitovaném množství v mužských velikostech.

Reebok Instapump Fury
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Tenisky, které neuvidíš na každém kroku. Poznej originální siluety od adidas, Asics nebo New Balance Tenisky, které neuvidíš na každém kroku. Poznej originální siluety od adidas, Asics nebo New Balance 9. června 2022 10:30
Zpět
Sdílet
Diskuse