Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2022 14:44
Čas čtení 1:12
Adam Novosad

Lady Gaga by si mohla zahrát Harley Quinn v pokračování Jokera. Tvůrci údajně plánují udělat z filmu muzikál

Lady Gaga by si mohla zahrát Harley Quinn v pokračování Jokera. Tvůrci údajně plánují udělat z filmu muzikál
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
NEWS DC COMICS FILM JOKER 2 LADY GAGA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tvůrci už ukázali scénář studiu Warner Bros.

V pokračování filmu Joker s Joaquinem Phoenixem se možná objeví Lady Gaga v roli Harley Quinn. Zpěvačka a herečka by se v Jokerovi mohla vyřádit, protože podle uniklých informací bude snímek údajně muzikálem.

Na druhé části populárního filmu z roku 2019 již pracuje režisér Todd Phillips, který podle informací The Hollywood Reporter pomáhá s psaním scénáře Scottu Silverovi. Scénář je momentálně údajně dokončen natolik, že jej tvůrci již ukázali studiu Warner Bros.

Název pokračování Jokera by měl znít Joker: Folie à deux, takže fanoušci mohou očekávat mentální problémy nejen jedné hlavní postavy, ale pravděpodobně hned dvou postav.

Podle The Hollywood Reporter studio Warner Bros. dosud nedokázalo vyjednat finální podobu smlouvy s Joaquinem Phoenixem, ale herec se své role v pokračování Jokera chce zhostit, a tak by se podle zdrojů ze studia měla jednání dotáhnout v nejbližším období.

Doporučeno
Jak se změnili herci ze Stranger Things od první série až po čtvrtou a jak vypadají ve skutečnosti? Jak se změnili herci ze Stranger Things od první série až po čtvrtou a jak vypadají ve skutečnosti? 9. června 2022 16:30

Jokerovou parťačkou by se po dosažení dohody měla stát Lady Gaga v roli Harley Quinn, která ovšem nebude stejnou Harley Quinn jako Margot Robbie ve filmu Suicide Squad. Tyto světy podle tvůrců filmu nejsou identické, a tak budou i obě postavy rozdílné.

V této fázi vývoje filmu není jasné, zda se tvůrci budou snažit vtáhnout do své dějové linie několik postav ze světa DC Comics, nebo se spokojí výlučně s duem Joker a Harley Quinn.

Tato dvojice má v komiksové předloze blízký romantický vztah, který je však poznamenán vzájemným mentálním i fyzickým nátlakem. Lékařka Harley Quinn se do Jokera zamiluje, když se k ní dostane jako pacient v psychiatrické léčebně Arkham Asylum, a namísto toho, aby ho psychických potíží zbavila, ji začne bavit páchání zločinu po jeho boku.

Anketa:
Je podle tebe Lady Gaga vhodnou tváří pro Harley Quinn?
Rozhodně ano.
Nemyslím si.
Rozhodně ano.
81 %
Nemyslím si.
19 %
Domů
Sdílet
Diskuse