Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2022 16:16
Čas čtení 0:46
Tereza Patočková

Kim Kardashian čelí obvinění z roztržení šatů Marilyn Monroe

Kim Kardashian čelí obvinění z roztržení šatů Marilyn Monroe
Zdroj: Getty Images/Gotham
ZAJÍMAVOSTI KIM KARDASHIAN SPOLEČNOST
Uložit Uložené

Rozhořčení odborníků a fanoušků nekončí. Na šatech jsou vidět znatelné trhliny a některé z krystalů chybí.

Kim Kardashian byla obviněna z trvalého poškození šatů Marilyn Monroe, které si minulý měsíc vypůjčila na Met Gala. Vypůjčení ikonických šatů, které byly ušity Monroe na míru pro vystoupení na oslavě 45. narozenin prezidenta Johna F. Kennedyho, odsuzovali odborníci i veřejnost už v době konání Met Gala. Informoval o tom server Guardian.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Marilyn Monroe Collection (@marilynmonroecollection)

„Jsem nesmírně zklamaná, když vidím, jak se tyto 60 let staré ikonické šaty nosí na veřejnosti. Šaty jsou extrémně křehké a byly uchovávány v podmínkách s kontrolovanou teplotou, ale nyní jsou tady, nejen při nošení, ale také v prostředí červeného koberce, kde se jim mohlo stát cokoliv," uvedla tehdy expertka na osobnost Monroe Michelle Morgan pro The New York Post.

Fotografie pořízené minulý týden Scottem Fortnerem, sběratelem, který pracuje na ověřování memorabilií Marilyn Monroe, jasně ukazují natrženou a párající se látku okolo zipu a chybějící krystaly na zadní straně šatů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Marilyn Monroe Collection (@marilynmonroecollection)

Na fotkách zveřejněných v pondělí na Instagramu jsou na šatech vidět také trhliny, natažení a značné opotřebení. Některé krystaly visí na nitce, jiné úplně chybí. Kim Kardashian se k obviněním zatím nevyjádřila.

Domů
Sdílet
Diskuse