Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2022 8:25
Čas čtení 0:46
Adéla Ježková ČTK

Při střetu osobního a nákladního auta zemřel v Líbeznicích muž

Při střetu osobního a nákladního auta zemřel v Líbeznicích muž
Zdroj: ZZS SČK
NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Při nehodě osobního a nákladního auta zemřel ve středu odpoledne v Líbeznicích na silnici I/9 řidič osobního vozu.

Silnice byla v obou směrech téměř pět hodin uzavřena. Jedná se o frekventovanou komunikaci spojující Prahu, Neratovice a Mělník u obce Líbeznice v okrese Praha-východ. Dvě hodiny po poledni vyjel řidič vozu Citroën Berlingo náhle do protisměru, kde se střetl s nákladním automobilem. ČTK to řekli policejní mluvčí Barbora Schneeweissová a Pavel Truxa.

Nehoda se stala kolem 14:00. Podle policejní mluvčí vyjel šofér Citroënu Berlingo z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně srazil s nákladním autem.

Podle mluvčí středočeské záchranné služby Moniky Novákové na místo vyjela lékařská posádka z Kralup nad Vltavou a záchranáři ze Zdib. Středočeští hasiči na místě zasypali uniklé provozní kapaliny a pomohli se zajištěním místa nehody. „Muž svým zraněním podlehl na místě,“ uvedla Nováková.

Sedmapadesátiletý řidič nákladního vozu se nezranil a podle dechové zkoušky nebyl pod vlivem alkoholu. Totožnost zemřelého policisté zjišťují, vyšetřují i veškeré další okolnosti nehody. Provoz na silnici byl obnoven před 19. hodinou.

Zpět
Sdílet
Diskuse