Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořený v rámci mediální spolupráce s akcí Skepta Bratislava.
18. srpna 2022 13:30
Čas čtení 1:00

Skepta přijede do Bratislavy už příští týden. Zůstalo posledních 600 lístků

KULTURA
Uložit Uložené

Legenda grime navštíví Bratislavu již 2. září.

Legenda žánru grime se vrací po dlouhých třech letech rozbít Slovensko. Svůj koncert odehraje už 2. září v bratislavském A4 Studiu, kde nebude chybět ani hvězdný support špičky SK/CZ rap scény.

Své síly spojily WAVE festival a agentura Bassizm music, aby přinesly akci, která se na Slovensku jen tak nevidí. Skeptu doplní nejzvučnější jména slovenské a české rapové scény – Gleb, Separ, Yzomandias i Nik Tendo. Pro více informací sleduj sociální sítě pořadatelů Bassizm music a WAVE festival.

Vstupenka tě momentálně vyjde na cenu od 1100 korun. Pokud se na koncert chystáš s kámoši, od středy 17. srpna můžete využít „Friends Pack“ – při koupi tří lístků zaplatíte pouze za dva.

KOUPIT LÍSTEK

Skepta – grime legenda z Velké Británie

Nejenže jde o skvělého hudebníka, ale také stylovou osobnost s obrovským vlivem. Se svou hudbou dosáhl mnoha úspěchů – mezi nimi několik nominací na Brit Awards, MOBO Awards či BET Awards, ale i výher, například ocenění Mercury Prize s albem Konnichiwa. Umístil se dokonce i v seznamu nejvlivnějších lidí britského hudebního průmyslu v rámci Debrett's 2017. Figurovala v něm známá jména jako Adele, Chris Martin, Simon Cowell, Ed Sheeran, Mark Ronson a mnozí další.

Jeho koncerty, jak už to u grimu bývá zvykem, jsou doslova šílenstvím. Ukázalo se to i na Pohodě v roce 2019, kde Skepta vystoupil, pod pódiem rozpoutal mezi fanoušky peklo a roztáčely se tradiční mosh pity. Pokud jsi u toho nebyl, teď máš možnost to zažít, případně si to zopakovat. Nenech si ujít vystoupení této legendy již 2. září.

CHCI NA KONCERT
Skepta v Bratislave
Zdroj: Skepta Bratislava
Zpět
Sdílet
Diskuse