Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2022 21:47
Čas čtení 0:28
Dominik Vetrák

Režisér Thora 4: Nenatočiť nahú scénu s Thorom by bolo zločinom proti ľudstvu

Režisér Thora 4: Nenatočiť nahú scénu s Thorom by bolo zločinom proti ľudstvu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Taika Waititi žartuje o nahej scéne vo filme Thor: Love and Thunder. Film uvidíme už v júli.

Štvrtá časť komiksového Thora zavíta do našich kín už 7. júla 2022. Reklamná kampaň je teda v plnom prúde, čoho súčasťou sú aj rozhovory s tvorcami filmu. Jeho režiséra Taiku Waititiho vyspovedal server Comicbook.com. V rozhovore Waititi tvrdil, že nahú scénu s Thorom chceli spraviť od samotného začiatku výroby snímky. Súhlasil s tým aj herec Chris Hemsworth. 

Doporučeno
Má Vecna silnější schopnosti než Eleven? Kdo ho vytvořil a proč se objevil až teď? Vysvětlujeme čtvrtou sérii Stranger Things Má Vecna silnější schopnosti než Eleven? Kdo ho vytvořil a proč se objevil až teď? Vysvětlujeme čtvrtou sérii Stranger Things 18. června 2022 14:30

„Keď máte také telo ako Chris, bolo by škoda neukázať ho. Určite to chápe aj on. Bol by to zločin proti ľudskosti. Musíte potešiť masy,“ zažartoval režisér filmu.

V Thorovi 4 bude Thor bojovať so záporákom menom Gorr the God Butcher, ktorého hrá Christian Bale. Dôležitú rolu bude mať aj herečka Natalie Portman ako ženská verzia Thora s názvom Mighty Thor. 

Domů
Sdílet
Diskuse