Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2022 13:51
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Christian Bale si robí zálusk na Thora. Jeho záporák Gor budí strach v traileri na očakávanú komiksovku

Christian Bale si robí zálusk na Thora. Jeho záporák Gor budí strach v traileri na očakávanú komiksovku
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Štúdiá Disney a Marvel odhaľujú minútu nových záberov z očakávaného filmu Thor: Love and Thunder.

Štúdiá Disney a Marvel odhaľujú minútu nových záberov z očakávaného filmu Thor: Love and Thunder. Každým ďalším dňom uvidíme viac doteraz nevidených filmových záberov, či už to bude prostredníctvom trailerov, televíznych spotov, klipov zobrazujúcich neprerušované scény či obrázkov.

Doporučeno
10 nejlepších seriálů na Disney+, které nejsou od Marvelu a Star Wars 10 nejlepších seriálů na Disney+, které nejsou od Marvelu a Star Wars 21. června 2022 12:30

7. júla nás totiž čaká celosvetová premiéra snímky, v ktorej hlavné roly stvárnia Chris Hemsworth ako Thor, Natalie Portman ako Mighty Thor, Christian Bale ako záporák Gor the God Butcher, Taika Waititi ako Korg, Tessa Thompson ako Valkyrie či Russell Crowe ako grécky boh Zeus. Na krátku chvíľu sa vo filme ukážu aj členovia tímu Strážcov galaxie.

Najnovší televízny spot má rovnú minútu a ukazuje množstvo nových záberov vrátane pohľadu na Gora, ktorý pôsobí ako ďalší skvelý marvelovský záporák. A pokiaľ nie si zvedavý na neho, možno ťa zaujme Thorov nahý zadok, ktorý sa vo filme taktiež objaví.  

Domů
Sdílet
Diskuse