Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2022 18:50
Čas čtení 1:34
Dominik Vetrák

Stranger Things: Sleduj velkolepý trailer na finále 4. série

Stranger Things: Sleduj velkolepý trailer na finále 4. série
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Netflix vydal trailer na poslední dvě části ze 4. série Stranger Things. Uvidíme je již 1. července a budou mít více než 4 hodiny.

Netflix poprvé v rámci sci-fi seriálu Stranger Things rozdělil jednotlivé epizody jedné série na dvě části. Prvních sedm částí čtvrté série jsme viděli už v květnu a poslední dvě uvidíme 1. července. Tvůrci potřebovali více času na jejich dokončení, ale je to pochopitelné, protože jsou nesmírně ambiciózní.

Budou totiž obsahovat více digitálních počítačových triků než celá třetí série. Poslední dvě části budou mít dohromady více než čtyři hodiny, takže půjde spíše o filmy než epizody seriálu.

Stranger Things 4. séria finále
Zdroj: Netflix

Tvůrci zasadili podstatnou část posledních dvou částí čtvrté série do světa Upside Down, který musí vytvořit pomocí počítačových efektů, nemluvě o příšerách, se kterými budou všichni bojovat. V traileru na nové epizody vidíme, jak se všechny hlavní postavy připravují na souboj se záporákem Vecnou a s dalšími monstry z paralelního světa. 

Joyce (Winona Ryder), Hopper (David Harbour), Murray (Brett Gelman) a Dmitri (Tom Wlaschiha) se připravují na střet s Demogorgonem a dalšími záhadami v tajné věznici kdesi v Rusku. Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) a Argyle (Eduardo Franco) se zase pokusí najít Eleven a pomoci přátelům v Hawkinsu, které čeká největší nebezpečí.

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughin), Nancy (Natalia Dyer), Steve (Joe Keery), Eddie (Joseph Quinn), Max (Sadie Sink) a Robin (Maya Hawke) se zase vrátí do světa Upside Down a pokusí se čelit Vecnovi tváří v tvář.

Jen těžko si dokážeme představit konec série, ve kterém by přežily úplně všechny postavy. Nebyli bychom překvapeni, kdyby zemřel i někdo z původních teenagerských hrdinů. Koneckonců, působí to už poněkud nereálně a naivně, že umírají všichni, jen ne oni, přičemž zažívají nejvíce nebezpečí. 

Do toho všeho si musíme připočítat i Eleven, která sice nedokončila svůj trénink, ale odmítá nechat své kamarády napospas Vecnovi a dalším příšerám. Rozhodne se tedy vrátit do Hawkinsu a bude to právě ona, kdo bude klíčovým článkem v boji se zlem.

Vecna Stranger Things
Zdroj: Netflix

V rychlém prostřihu traileru si můžeš všimnout i toho, že se Lucas bije zřejmě s kapitánem basketbalového mužstva Jasonem. Ten totiž věří, že Eddie je ztělesněním zla, a bude mu chtít ublížit. Zdá se, že si Lucas konečně vybere, s kým chce být kamarád. 

V traileru nechybí ani velké množství akce, sci-fi výjevů a velkých výbuchů. Je jasné, že to bude velkolepé ukončení čtvrté série. Následně se dočkáme finálové páté série, ale ta na Netflix dorazí zřejmě až v roce 2024. Děj se v ní posune o několik měsíců až let.

Zpět
Sdílet
Diskuse