Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ivan Koribanič
24. června 2022 20:57
Čas čtení 0:44

Dva ředitelé společnosti, která vlastní Pornhub, odstupují kvůli přetrvávající kauze videí s nezletilými osobami

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Dva ředitelé společnosti, která vlastní Pornhub, odstupují kvůli přetrvávající kauze videí s nezletilými osobami
Zdroj: Unsplash/Charles Deluvio/volně k užití

Generální ředitel Feras Antoon a provozní ředitel David Tassillo odstoupili z Mindgeeku, mateřské společnosti, která vlastní Pornhub.

Dva ředitelé Pornhubu rezignovali poté, co se stránka s obsahem pro dospělé stala terčem kritiky. Důvodem bylo uveřejňování videí bez souhlasu. Generální ředitel Feras Antoon a provozní ředitel David Tassillo odstoupili z Mindgeeku, mateřské společnosti, která vlastní stránky Pornhub či YouPorn. Informuje o tom The Guardian.

Zprávy o jejich odchodu přicházejí poté, co The New Yorker zveřejnil zprávu, v níž tvrdí, že systém společnosti již několik let nedokázal řešit videa zahrnující nezletilé osoby a také jednotlivce, kteří nesouhlasili s uveřejněním videí na Pornhub, Brazzers, Redtube a YouPorn.

Prezidentka Alana Evans věří, že jejich rezignace nebude mít na společnost velký vliv. Mindgeek přitom vedl již několik sporů v této kauze. V roce 2020 společnosti Visa a Mastercard pozastavily platební procesy na Pornhubu.

Platební společnosti tak navázaly na krok PayPalu z roku 2019. Podle novináře The New York Times je stránka zamořena videi o sexuálním násilí. Monetizuje sexuální násilí na dětech, pornografii z pomsty či špionážní videa z ženských sprch.

20. dubna 2024 8:00 Čas čtení 3:48 Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou

Pornhub toto obvinění odmítl a dodal, že zaměstnává moderátory, kteří dohlížejí na publikovaný obsah. Pro Unilad společnost Mindgeek uvedla, že zavedla nejrozsáhlejší ochranná opatření v historii internetu.

Zpět
Sdílet
Diskuse